Wątek
:
Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2015-09-09, 10:49
#
3163
mojakaren
Zakorzenienie
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Cytat:
Napisane przez
bigcoffee
Wizyta 150zł
USG płatne oddzielnie 120zł
o kurka to straszna drozyzna faktycznie, za wizytę wychodzi Ci 270zł to już duzo
Casaa
a skoro wypatrzyliście wózek w sklepie to nie myślałaś, żeby znaleźć go i kupić pewnie w niższej cenie na internecie?
Cytat:
Napisane przez
magda1706
Ja na początku tak myślałam że co to będzie gdyby coś się stało . A koleżanka do mnie ze co ma być to będzie. I tak samo będziesz przeżywać teraz stratę dziecka jak za 10, 20 czy 50 lat. Moja babcia ma już ponad rok depresję po śmierci cioci.. I ja wiem ze inaczej się patrzy na śmierć dorosłego a inaczej na dziecka. Ale dla matki dziecko zawsze jest dzieckiem niezależnie od wieku.
Nie ma co się nakręcac trzeba być dobrej myśli
dokladnie myślę tak samo - ciąża i zmartwienia z nią związane to dopiero początek naszych zmartwień nad dzieckiem. całe życie będiemy się o nich martwić, nie ma sensu za dużo analizowac i na wyrost się zamartwiać
baby montana
dobrze, że prawnik pomógł no i w dodatku za darmo! teraz tylko zostaje Ci podjęcie decyzji.
Cytat:
Napisane przez
Dotka90
Kupilam te gacie! 50zl a nowe 170
super! będziesz miała akurat na wakacje, na pewno sa mega wygodne
pietrusiowata
słodkości w ciązy to żaden grzech - to obowiązek
TheFall
gratuluję kochanej córeczki
malwi89
TZ widocznie poczuł natchnienie budowlańca
ono drzemie w kazdym chłopie
Nam jeszcze zostały dwa pokoje do zrobienia
uaoo
mi się bardzo podoba imię Helena
Nasz dzieć ostatnio lubi fikać z samego rana jak jeszcze śpię, dzisiaj TŻ przyłożył rękę i taki zachwycony bo młody normalnie plywał pod skórą wszystko było dokładnie czuć, był bardzo wysoko bo koło pępka
1+1=3
mojakaren
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do mojakaren
Znajdź więcej postów mojakaren