Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja suknia- proszę o opinie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-13, 19:50   #19
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Moja suknia- proszę o opinie :)

Kattie7 bardzo dziekuje
Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Hmm... mi nie przypadla do gustu. Ta narzutka wyglada jak szlafrok. Dwa - wydaje mi sie malo praktyczna, poniewaz:

a) nie bedzie ci w niej i tak cieplo

b) ciezko znalezc cos cieplejszego co moglabys na to zalozyc, by nie zepsulo proporcji

c) koronkowe rozciecie z przodu nie bedzie sie tak ladnie ukladalo jak na zdjeciu w tancu / spacerku, chyba ze na sztywno je przyszyjesz
Wszystko jest kwestia gustu
a) nie chodzilo mi o to, aby byla "ciepla sukienka"
b) nie zamierzam niczego na nia narzucac
c) uklada sie swietnie, to koronka bardzo dobrego gatunku
Bardzo dziekuje za twoja opinie. Pokazujac swoja suknie chcialam uslyszec wszystkie opinie, a szczegolnie dlaczego moja suknia sie komus nie podoba.
Cytat:
Napisane przez iwona bez ogona Pokaż wiadomość
Według mnie ta suknia jest piękna!! Powoli sama będę się rozglądać za suknią dla siebie...i to właśnie w tym stylu (chyba - bo jeszcze kusi mnie totalne przeciwieństwo i ekstrawagancja ale nie wiem czy się odważę... zobaczymy) Czy możesz mi zdradzić gdzie ją znalazłaś tzn czy w necie??
Tak, zobaczylam ja w internecie. tutaj link:
https://www.glamourousgowns.co.uk/se...b.php?page=ca3
W UK jest nawet sporo salonow, gdzie dostepne sa suknie tej marki, nie wiem, czy sa dostepne w Polsce
Mam nadzieje, ze pokarzesz, na co sie zdecydowalas Tez podobaja mi sie ekstrawaganckie sukienki, ale niezbyt pasowaly mi do charakteru slubu, ktory bedzie raczej kameralny
Cytat:
Napisane przez aggie2006 Pokaż wiadomość
Witam,

Suknia jest skromna i elegancka. Moim zdaniem w sam raz na taki dzien. Odchodzi od stereotypow cekinow i swicidelek. Na szczescie,
Dziekuje, wlasnie o to chodzilo, aby byla inna, nieco w stylu retro
Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jest przesliczna. Sama szukam czegos w tym stylu. Nie zakladalabym bizuterii, bo moim zdaniem nie potrzeba nic wiecej zeby wygladac cudnie! Mozesz mi napisac co to za suknia, jakiej firmy i ile kosztuje i czy mozna kupic oddzielnie sam plaszczyk
Podalam link powyzej, wiec sama zobaczysz. nie bylo nigdzie zadnej informacji, aby mozna bylo kupic plaszczyk oddzielnie, traktowane jest to jako "calosc", a w salonie szczerze mowiac nie pytalam.
A co do bizuterii, to chyba sie zdecyduje tylko na jakies drobne kolczyki, bo nie sadze, aby cos pasowalo na szyje. Zdecyduje ostatecznie, gdy suknia bedzie juz gotowa.