Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kto jest właśnie nieszczęśliwie zakochany???
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-10, 16:34   #230
Gwiazda87
Raczkowanie

Dot.: Kto jest właśnie nieszczęśliwie zakochany???

Cytat:
Napisane przez Debi777 Pokaż wiadomość
A więc ja też dołączam się do grona nieszczęśliwie zakochanych. Od 2 lat jestem zakochana w przyjacielu...on mi mówi jaka laska mu się podoba itd. Boje się że jak mu powiem co czuje to już nawet nie będziemy przyjaciółmi... ehh
Debi jedna moja rada zrób wszystko żeby to poszło w którąś stronę!
Ja mam takiego jednego ''kolege'' w którym byłam zakochana przez 10 lat ale że pomiędzy mialam jakis facetów i traciłam na nich czas bo nie wiedzialam czego/kogo chce to efekt teraz jest opłakany. Ja jestem w związku w którym jest mi po prostu dobrze, ale tylko dobrze, nie kocham faceta tak jak powinnam, On jest w związku juz rok (dziwne bo jeszcze 2 mies mowil ze nie wie co to jest, a tydz temu mi powiedzial ze traktuje ją jak dziewczyne i .......mieszkaja razem !!!! ). O czym jakos zapomniał mi wspomnieć. I w ten sposób padła moja iluzja o związku z Nim i muszę się jakoś z tego wygrzebać. I ani juz nie mam go jako ''kolegi'' ani faceta. Może za miesiąc mi powie że sie zaręczył, bardzo mozliwe