Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-11, 18:12   #181
Lamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Agus
Udanego wyjazdu Szczęśliwej podróży i duuuuzo zdjęć chcemy

Anns
Dorwalan piwko Twoje regionalne Mam o smaku kwiata czarnego bzu

Tulipan
Też byłam dziś w bibliotece i pełno książek mam

Nie wiem, która w końcu co polecala, ale wzięłam szampon i odżywkę z Alterry Nowy podkład z AA będę też testować Peeling do rąk I takie tam duperelki
kupiłam sobie jeszcze kolczyki i bransoletkę Widać, że po 10-tym

Żebym ja zapamietala, że od 4 strony mam Was do nadrobienia Na razie jadę po lebkach

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez aada0 Pokaż wiadomość
Cześć, chaiałabym dołączyć

Krótko o mnie: kiedyś całe życie na diecie, na treningach, stałej wadze, ale wiecznie niezadowolona..
Teraz : PCOS, stres, siedzący tryb pracy, odpuściłam... Do zrzucenia
8-10 kg.
Moje założenia : póki co trening 5-6 razy w tygodniu z Ewką lub Insanity lub p90x, zdrowa dietka (ze względu na hormony nie mogę jeść nabiału buuu...) oparta o IG (dopiero zaczynam ogarniać)

Tak więc dziś jestem po śniadanku :
zmiksowane pół średniego banana, 2 łyżki płatków owsianych, garść nerkowców, pół łyżki kakao, 1 jajko + 1 białko - usmażone na teflonie, posypane łyżką siemienia lnianego. Popijane własnie zieloną herbatą.

Trening później, po pracy .

Chętnie poczytam co u Was na talerzach, wszak to zawsze jakaś inspiracja
Hej
Powodzenia z kg

Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki po 11 dzwonie do dziekanatu
I jak tam?
Trzymałam

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
Chce juz byc w domu. Boli cholernie, jakos wytrzymuje, ale chwilami okropny bol, mam tylko zwykly ibuprom
Biedna Lepiej już?

Edytowane przez Lamelkaa
Czas edycji: 2015-09-11 o 17:55
Lamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora