Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-12, 08:43   #4135
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
też nałaziłam się po sklepach, i wczoraj i dzisiaj. Ale dzięki temu mamy zapasy jedzonka.
Ale też trochę rzeczy i do szpitala i po porodzie.

Ach i przyszło moje zamówienie, kupiłam kilka pieluszek wielorazowych bo naczytałam się, że kilka sztuk takich warto tez mieć. I zakochałam się w nich, te kieszonki są cudowne

Przyszły też i pieluszki dla noworodka, jejku jak jedną wyjęłam, to się zdziwiłam, że to takie małe. Taka mała dupka będzie??

mój ma teraz zakaz picia alkoholu ale też nie rodzę, bo poszedł spotkać się z kolegami

aaaaa ale mi brzuszek twardnieje, a i miałam dzisiaj kilka straszaków, aż się wystraszyłam bo ja naprawdę jeszcze nie gotowa.
Choć jak dzisiaj byłam w kilku sklepach, to tęskno mi się zrobiło za normalnymi ubraniami, nie ciążowymi.

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Gratulacje !!!!
Ile pieluszek i jakie? Pochwal się!! bo też się zastanawiam czy nie kupić trochę.

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
A ja co 3 h karmie mała tym mlekiem tutejszym i co 3 h podłączam się do laktator a i robie 775533 . Wiec snu zostaje mi pomiędzy ze 2 h.

---------- Dopisano o 03:22 ---------- Poprzedni post napisano o 03:19 ----------

Robie to na korytarzu na kanapie bo mam tak głośny laktator ze nie chce przeszkadzać dziewczynom w pokoju.

---------- Dopisano o 03:25 ---------- Poprzedni post napisano o 03:22 ----------

Patrze na 1 str i oczom nie wierzę ile już urodziło i part girl taka jest kochana i nawet mnie wpisała
No pewnie ze dopisałam, staram się dopisywać na bieżąco jak jestem na kompie, ale gdybym coś pominęła to proszę pisać PW! Bo czasem mi coś umyka.

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Grita,Misiskuku, petel gratulacje ani połowa września, a już 2/3 są po
Nooo idzie nam ostro! Na prawdę my z końca niedługo zostaniemy takie biedne i oczekujące