Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-14, 09:41   #2273
magdulec
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
jestem zła sama na siebie bo mimo tego że pracuję w jednym z salonów jubilerskich nie potrafiłam dobrać na siebie rozmiaru no i mam lekko za dużą Ale nie będę jej na razie zmniejszać bo może przytyję trochę po slubieDziewczyny a któraś miała tą "rozmowę z duszpasterzem na temat nauk"???Nie wiem o co tam chodzi???
Nie martw sie tą obrączko chyba że jest na tyle zd duża że z palca ci sie zsuwa lub spada. Ja mam piersionek o rozmiarze 11 i jest za duzy bo własnie czasmi mi zjeżdza i sie o niego bałam a obraczke mam 10 i jak palce mi spuchną to nie mogę zdjąć, a mój mąz ma za duzą i mu lata po włożeniu na palec bo tą ma chude palce i drugą kostke na palcu ma odstająca i mu zatrzymuje a mniejsz obraczka by nie przeszła poczekaj ze zmniejszaniem.

Jesli chodzi o rozmowe o naukach to mysmy nie mieli nic takiego, podpisaliśmy protoków, oddaliśmy indexy, zaświadczenia z usc i pokazalismy świadectw maturalne z oceną z religii i tyle, nie bylo u nas tych dni skupien dla nażeczonych, wiec to wszyskto zalezy od koscioła.

p.s. powysyłałam jeszcze raz zdjecia do tych osób które napisały że nie doszły, mam nadzieję że tym razem dostaliście jak nie to nie wiem o co chodzi, nie wyskakuje mi zaden bład ani że wiadomość nie dostarczona, o info czy dotarły czy nie prosze na pw

Miłego dnia!!!!
Jutro już weekend
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora