Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pedzle Sephory niebawem nowa seria
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-14, 08:42   #1
lulucelo
Raczkowanie

Exclamation

pedzle Sephory niebawem nowa seria

Dobra poddaje sie, szukalam na wyszukiwarce jakiegos globalnego watku o pedzlach sephory, nie znalazlam nic do czego bym mogla ta cenna informacje dolaczyc, dlatego odwazam sie na nowy watek. Jezeli jednak jest cos do czego mozna to dolaczyc a nie znalazlam tylko ze wzgledu na to ze nie mam polskich znakow.... z gory przepraszam.

Ale sedno sprawy jest inne Otoz kupilam wlasnie caly komplet pedzli sephory... u nas sa wlasnie po-50% co daje naprawde swietna cene. Zaszalam.
Bedac tam zapytalam sie pani czy oni upadli na glowe i chca te pedzle wycofac. Pani sie przyznala ze chca owszem ze juz ma nowe INNE

To wyszpiegowalam pania bo dobrze mi sie znia gadalo.

Wiec pedzle INNE beda mialy po prostu krotsze raczki ( podobno zeby latwiej wsadzic do kosmetyczki) Byla tak mila ze je przyniosla z magazynu i pokazala. Pedzel kabuki, dotad niewielki zmniejsza sie o polowe. Jak sie tym umalowac nie wiem .

Jestem ciekawska to wypytalam sie o jakosc pani powiedziala szczerze ze w sumie to nie ma roznicy , tylko ta raczka. Od jakosci to bylo juz calkiem niedaleko do ceny .............. i tu sie okazalo; Pani zeszkanowala i sie okazalo ze cena bedzie WYZSZA !

Ha na glowe to oni z pewnoscia nie upadli, beda robic wiekszy interes.

taki do rozu kosztowal 12 € teraz za niego dalam 6 ( bo 50%) a bedzie za 15 €

grzebyczek do rzes z 5 na 8 €
Skandal

Wiec wniosek jest jeden dla tych ktore chcialy a zwlekaly to przyjrzec sie beda moze znizki przyuwazyc moze juz sa ! nastepne beda drozsze
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując