Wątek
:
pedzle Sephory niebawem nowa seria
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-09-14, 08:42
#
1
lulucelo
Raczkowanie
pedzle Sephory niebawem nowa seria
Dobra poddaje sie, szukalam na wyszukiwarce jakiegos globalnego watku o pedzlach sephory, nie znalazlam nic do czego bym mogla ta cenna informacje dolaczyc, dlatego odwazam sie na nowy watek. Jezeli jednak jest cos do czego mozna to dolaczyc a nie znalazlam tylko ze wzgledu na to ze nie mam polskich znakow.... z gory przepraszam.
Ale sedno sprawy jest inne
Otoz kupilam wlasnie caly komplet pedzli sephory... u nas sa wlasnie po-50% co daje naprawde swietna cene.
Zaszalam.
Bedac tam zapytalam sie pani czy oni upadli na glowe i chca te pedzle wycofac. Pani sie przyznala ze chca owszem ze juz ma nowe INNE
To wyszpiegowalam pania bo dobrze mi sie znia gadalo
.
Wiec pedzle INNE beda mialy po prostu krotsze raczki ( podobno zeby latwiej wsadzic do kosmetyczki) Byla tak mila ze je przyniosla z magazynu i pokazala. Pedzel kabuki, dotad niewielki zmniejsza sie o polowe.
Jak sie tym umalowac nie wiem .
Jestem ciekawska to wypytalam sie o jakosc pani powiedziala szczerze ze w sumie to nie ma roznicy , tylko ta raczka. Od jakosci to bylo juz calkiem niedaleko do ceny .............. i tu sie okazalo; Pani zeszkanowala i sie okazalo ze cena bedzie WYZSZA !
Ha na glowe to oni z pewnoscia nie upadli, beda robic wiekszy interes.
taki do rozu kosztowal 12 € teraz za niego dalam 6 ( bo 50%) a bedzie za 15 €
grzebyczek do rzes z 5 na 8 €
Skandal
Wiec wniosek jest jeden dla tych ktore chcialy a zwlekaly to przyjrzec sie beda moze znizki przyuwazyc moze juz sa ! nastepne beda drozsze
lulucelo
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do lulucelo
Znajdź więcej postów lulucelo