Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-12, 14:27   #4313
ossoria
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV

Cytat:
Napisane przez asiuniaskc Pokaż wiadomość
Super, wkoncu wygrałam maszynkę z Gillette, jeden pozytyw na dzisiejszy dzień, od rana się dowiedziałam że zmarł mój dziadek i mam strasznie kiepski humor :-(
Współczuję Ja nie chcę myśleć co będzie, jak moich Dziadków zabraknie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość
Kobietki,już się melduję Musiałam Was nadrobić,a było tego sporo i już rozwiewam wszelkie wątpliwości

Mam synka na świecie!

Dziękuję dziewczynom,które o mnie myślały i trzymały za mnie kciuki,to miłe Można powiedzieć,że miałam 2 porody,bo zaczęłam 8 września o 19:30 najpierw naturalnie przez 12 godzin,ale niestety nie dałam rady i skończyło się rozwarciem 9,5 cm i cesarskim cięciem.

Kajetan urodził się z waga 3700 g i 57 cm długi

Mój mąż ma więc o kilka godzin spóźniony prezent urodzinowy!
Przepraszam,że nie cytuję Was po kolei i nie pamiętam nickow,ale zycze 2 dziewczynom z 9 września,ktore mialy urodziny wszystkiego najlepszego-dla mnie ten dzien tez byl wyjatkowy i bedzie juz zawsze! No i NOWA SOWA najlepszego dla synka ))
Gratulacje! Dużo zdrowia dla Was

Cytat:
Napisane przez car00lina Pokaż wiadomość
Gosia gratuluję

Udało mi się dostać do Monte, córki się ucieszą.

Ja wczoraj miał dzień wycia, przeryczałam cały. Nie dość, że tż dalej w szpitalu i wyjdzie dopiero najwcześniej za tydzień (przez błąd lekarza na fragmencie stopy zrobiła się martwica i muszą czekać, aż to zacznie samo odpadać i od spodu porastać nową skórą), to jeszcze córka się przeziębiła i do tego wymiotuje. Po prostu super. Jestem wykończona nerwowo i nie mam głowy do konkursów
Oby szybko wrócili do zdrowia. Trzymam kciuki żeby w końcu było lepiej

Cytat:
Napisane przez wroniasta Pokaż wiadomość
Czy któraś z was czeka na wyniki sierpniowej edycji iloveempik ? Na stronie jest informacja,że konkurs już się zakończył i zastanawiam się,czy sierpniowe zgłoszenia w ogóle będą brane pod uwagę?...
Ja czekam. Jak nie ogłoszą do poniedziałku, to będę pisała do nich, bo zawsze podawali terminowo.

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Dostałyscie już maszynki z Gilette?
Ja jeszcze nie, Mama moja też nie

Wróciłam z Mazur, to się może za jakieś konkursy wezmę
Gratuluję Wam wygranych