Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-12, 14:35   #1874
ametty
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Mala nie moge w tych posranych niemczech nic znalezc... Jakby wszystko id 4mca bylo wykupione a nie mam co innego zeby jej dac...

Zarzuce temat aborcji,ma byc dzis przegosowana w sejmie, jakue macie zdanie?
Ja uważam, ze jak coś jest w moim ciele, to należy do mnie i mogę z tym zrobić, co zechcę, dlatego jestem za całkowitą legalizacją aborcji. Są różne sytuacje i dramaty ludzkie, nie zawsze da się wszystko podciągnąć pod gwałt czy zagrożenie życia.

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Hej!

Ja tylko tak szybciutko, bo za sprzątanie muszę się brać! Ale nie wytrzymam jeśli Wam się nie pochwalę jakie zdobycze dziś z zakupów przywiozłam - i wszystko w super cenach!

W Biedrze kupiłam 5-pak bodziaków za 25 zł i 2-pak pajaców za 15 zł.
Rozochocona wstąpiłam do szmateksu i kupiłam dwa super śpiworki, bluzę (taka sobie, będzie po domu na chłodniejsze dni), spódniczkę (ale na 18-24m) i pajaca NEXT - to wszystko za całe 12 zł, do tego kupiłam na szt. ogrodniczki sztruksowe, 2 x śliniaki zakładane na głowę z takim małym golfikiem :P (zabezpieczają dodatkowo ramiona i szyjkę) i hit sezonu - kombinezon NEXT za całe 20 zł. Z niego jestem najbardziej zadowolona! Oooo taki http://allegro.pl/next-welurowy-komb...648688630.html
Kombiak boski! Mam cichą nadzieję też coś takiego upolować.

U nas z nocy na noc coraz gorzej... Najpierw z jednej pobudki zrobiły się trzy. Potem co dwie godziny pobudka. A dzisiaj już co godzinę a o 2:00 moja panna rozkręciła bajlando i w ogóle nie chciala zasnąć. Zębów ani widu. Skok? Jeszcze pomyślałam, że ostatnio wróciło moje nałogowe żłopanie herbaty... Może przesadziłam z teiną?