Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-12, 15:36   #3915
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Koty - część XI

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja miałam dziś 'włamywacza' w domu. Wstałam rano, kot przekręcił się tylko na drugi bok i spał dalej. Weszłam do łazienki, a tam w wannie kocie łapki, na oknie kocie łapki. Okno takie małe wysoko było otwarte. Pomyślałam że mój sobie nocne wycieczki na dwór robił. Dziwne, bo zwykle tego nie robi, i wydawało się, że spał całą noc na mnie. Poszłam do kuchni, odwracam się, a za mną siedzi grube, białe bydle Coś się nie zgadza, bo moje jest chude i czarne
Mój kot ma kolegę, który koniecznie chce się do mnie wprowadzić. I tak oto się wkrada czasem i sobie śpi w drugim pokoju na łóżku. Nie wiem do kogo należy. Nie jest z mojej ulicy. Sąsiedzi i tak już myślą że jest mój. On chyba też Większość czasu spędza u mnie w ogrodzie lub w domu. Gdyby był biedny, chudy to bym przygarnęła. Ale to jest tłusty, zadbany kocur, który uparł się, że chce u mnie mieszkać.

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Co mi przypomina historię czytaną gdzieś w sieci, będzie offtop. Ktoś pisał, że od dłuższego czasu przychodzi do niego pies, golden. Pies zadbany i w obroży. Przychodzi macha ogonem i kładzie się spać w kąciku, a po drzemce grzecznie wychodzi. Ta osoba nie miała nic przeciw, ale napisała karteczkę, że piesek u niej często bywa bo może właściciel się martwi i przypięła karteczkę do obroży. Pies wrócił następnego dnia z odpowiedzią dopiętą do obroży, tekst był mniej więcej taki
"Ten pies jest mój i mieszka w domu z trójką małych dzieci plus niemowlę. Czy mogę z nim kiedyś przyjść na drzemkę?"