Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-12, 14:36   #1982
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Ja biorę od początku żelazo. Bóle brzucha się nie pojawiają chociaż ostatnio czuję bliznę po cesarce tak jakby mi się rozciągała nic dziwnego ostatnio trochę przesadzam z noszeniem małego
faktycznie powinnas ograniczyc noszenie malego,chociaz pewnie to ciezkie bo on jeszcze malutki jest,oby bole blizna nie bolala za czesto

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
stałam w kolejce do kasy i prawie przy samej kasie tak mi się słabo zrobiło, gorąco że stwierdziłam, że nie dam rady ustać. Wzięłam swoje rzeczy i powoli odeszłam i już miałam czarno w tym momencie przed oczami, uszy mi zatkało, generalnie byłam pewna, że fiknę tam. A jedyne o co się bałam to żeby na brzuch nie polecieć, ale udało mi się dojść do najbliższych produktów (akurat to był papier toaletowy ) i usiadłam na nich i powoli, powoli zrobiło mi się lepiej. Nawet jakaś starsza Pani podeszła do mnie i pytała co się stało i chciała wodę przynieść, ale że było mi już lepiej to podziękowałam i za chwilę sama podeszłam po wodę i już do wyjścia ją piłam

W życiu tak się nie bałam. I to nie o siebie, tylko, że jak się przewrócę to Maluszkowi się coś może stać
dobrze ze nic sie wam nie stalo

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Nie do końca o tym mówiłam. Zaznaczyłam tylko, że nie zawsze kp wychodzi i trzeba karmić z butelki albo np. chcemy urodzić sn, a musimy mieć cc. Wiem, że po cc można kp
niestety czesto jest inaczej niz sobie zaplanujemy ja chcialam rodzic sn a musialam miec cc

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
A mi wyskoczyło zimno

Też nie mogę doczekać się ruchów takich z prawdziwego zdarzenia Niby coś tam czuję... ale nie mam pewności czy to TO.
Pamiętacie mamuśki, kiedy poczułyście ruchy w pierwszej ciąży?
W jakich okolicznościach są najlepiej wyczuwalne? Siedząc? Leżąc?
ja poczulam w 17tc po wyszlam z wanny mialam smarowac brzuch I poczulam delikatne musniecia

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
nic nie zrobimy niestety, zostaje nam trzymać kciuki za maluszka i za dzielną mame!
ale nie myślmy o złych rzeczach bo musimy być uśmiechnięte i zadowolone da naszych dzieciaczków
podpisuje sie pod tym

udalo nam sie wyjsc na spacerek,nawet pogoda ladna sie dopisala kupilam brakujace produkty I kapusniak juz sie gotuje
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora