2015-09-12, 14:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Głowy do góry dziewczyny, będzie dobrze!
Ja też mam trochę problemów zdrowotnych i to głównie, dlatego już teraz zdecydowaliśmy się rozpocząć starania. Miałam gdzieś w głowie, że w mojej sytuacji nie należy długo zwlekać, ale myślałam, że najpierw skończę studia, a dopiero potem dzieci, ale plany czasami się zmieniają
Cytat:
Napisane przez Fantasmagori
Z dotychczasowych badań wynika że jestem zdrowa tylko te cykle... Co do poronienia to 3 lekarzy stwierdziło że był to przypadek, po prostu nieszczęśliwy zbieg okoliczności, że lepiej tak niż jakby miało potem być bardzo chore i cierpieć. I że na drugi raz będzie dobrze 
|
Bardzo często jest tak, że przy poważnych wadach, chorobach dochodzi do poronienia. Biologia to sama w naturalny sposób reguluje. Dlatego też czasem lepiej chwilkę poczekać z wizytą u ginekologa w celu potwierdzenia ciąży, bo jeśli mamy do czynienia z taką właśnie sytuacją to w przypadku braku medycznej, farmakologicznej interwencji doszłoby do samoistnego poronienia, z którego możemy sobie w zasadzie nie zdawać sprawy, traktować jak spóźnioną menstruację, a jeśli zostaną już podane leki to najprawdopodobniej i tak nastąpi obumarcie zarodka, tylko, że kobieta będzie potrzebować zabiegu, w celu oczyszczenia macicy.
|
|
|