Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-12, 15:44   #4202
melawen
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)

[QUOTE=meneq;52742171]Moze po to, zeby kobieta miala alternatywe w razie "w". Przy starszej corce wychodzac ze szpitala karmilam juz tylko piersia a mimo to kupilam puszke mm. Sluzyla mi jako amulet, po kilku miesiacach ja wydalam. Ta ulotka, o ktorej wspomnialam, byla wydana przez klinike. Takze akurat o kp bylo wszystko jak nalezy napisane.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

A po co wiekszy kat? Male dzieci, kiedy naucza sie siedziec, to przez dlugi czas w ogole z oparcia nie korzystaja i siedza prosto jak struna

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Nie, co mialoby Ewce zaszkodzic?

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

[QUOTE=elcia88;52739757]
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Agu
Ja ten ból przy sn do końca życia będę pamiętać. Ta trauma...

Przed porodem 67 kg obecnie 59,5 więc wróciłam do wagi sprzed ciąży

Dziewczyny mam wrażenie, że mały jest żółty niby leci 8 doba a żółtaczka może trwać do 10 doby, ale jakas jestem pełna obaw...

Dlaczego sie nie je? Bo tak?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Kiedy sie niby kupy normuja? Przy wylacznym kp trudno na takie cos liczyc ;-)

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Bo Ty jestes spokojniejsza

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Z polewa tez mozesz ;-) tylko z umiarem

Co do kup
Ja nie mam doświadczenia z dziećmi, ale podobno przez pierwsze kilka tygodni (znajoma mówiła, np. że trwało to do 2.5 miesiąca) praktycznie każde załatwienie się jest w pakiecie kupa + siku. Potem przy kp kupy też są wodnite, ale większość to siku, kupa jest w zakresie na ogół od 1 na 3 dni do 3 na dzień O to mi chodziło z unormowaniem.
melawen jest offline Zgłoś do moderatora