2015-09-13, 14:45
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Napisane przez fjolek
ja mam dzis lenia wczoraj spedzilismy caly dzien po za domem za to dzisiaj mam ochote tylko na internet tv i ksiazki  ..
udalo nam sie wczoraj znalesc super mieszkanie we wroclawiu do wynajecia na wekeend  jedziemy w sobote rano i zostajemy do poniedzialku  mieszkanie full wypas salon plus dwie sypialnie i extra lazienka, w kuchni zmywarka i inne bajery  ( i tak niebedziemy korzystac ale sa )  i tylko 450 zl na dwa dni dla 5 osob wychodzi taniej niz hotel a cala rodzinka w kupie moze sobie siedziec w salonie  i kazdy bedzie mial swoje lozko 
siostra chlopaka juz ustala plan zwiedzania  nie moge sie doczekac az pojedziemy 
|
Super! Juz teraz zycze Ci udanego relaksu i wypoczynku! 
Cytat:
Napisane przez _polly_
Piszecie jak szalone.  Ja właśnie wracam z małych zakupów. W empiku jest promocja na książki fantasy, 3 w cenie 2.  oczywiście skorzystałam.
Co do karmienia piersią, bałam się, że będę jedyna, która na chwilę obecną jest nastawiona bardziej na nie... poza tym, nie wiem czy wszystko ładnie mi się zrosło po kolczykach. 
|
A co za ksiazki kupilas? Moj Tz lubi czytac fantasy, czasami i ja jakas przeczytam. Czesciej jednak mam problem gdy chce mu zrobic niespodzianke, czy akurat mu sie spodoba - jak do tej pory sie udawalo 
Cytat:
Napisane przez marta1986222
ja leże na lezaczku u rodzinki pod drzewem,żyć nie umierać
|
Tez bym tak chciala, az sie rozmarzylam...
|
|