Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-13, 14:45   #2161
nessea
Raczkowanie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
ja mam dzis lenia wczoraj spedzilismy caly dzien po za domem za to dzisiaj mam ochote tylko na internet tv i ksiazki ..

udalo nam sie wczoraj znalesc super mieszkanie we wroclawiu do wynajecia na wekeend jedziemy w sobote rano i zostajemy do poniedzialku mieszkanie full wypas salon plus dwie sypialnie i extra lazienka, w kuchni zmywarka i inne bajery ( i tak niebedziemy korzystac ale sa ) i tylko 450 zl na dwa dni dla 5 osob wychodzi taniej niz hotel a cala rodzinka w kupie moze sobie siedziec w salonie i kazdy bedzie mial swoje lozko
siostra chlopaka juz ustala plan zwiedzania nie moge sie doczekac az pojedziemy
Super! Juz teraz zycze Ci udanego relaksu i wypoczynku!
Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Piszecie jak szalone. Ja właśnie wracam z małych zakupów. W empiku jest promocja na książki fantasy, 3 w cenie 2. oczywiście skorzystałam.

Co do karmienia piersią, bałam się, że będę jedyna, która na chwilę obecną jest nastawiona bardziej na nie... poza tym, nie wiem czy wszystko ładnie mi się zrosło po kolczykach.
A co za ksiazki kupilas? Moj Tz lubi czytac fantasy, czasami i ja jakas przeczytam. Czesciej jednak mam problem gdy chce mu zrobic niespodzianke, czy akurat mu sie spodoba - jak do tej pory sie udawalo

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
ja leże na lezaczku u rodzinki pod drzewem,żyć nie umierać
Tez bym tak chciala, az sie rozmarzylam...