2015-09-13, 22:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52753194]Ale mi sie corka rozpelzala! Jakas madakra! do przodu jak dzdzownica sunie i to w ekstra tempie,jakby sie wwiercala. i to na sofie tak nam ruszyla,a chwile wczesniej leżała na ful relaksie. Dostala prezent na urodziny (5 miesiecy dzis) to i nam prezent postanowila zrobic [/QUOTE]
Spryciula 😃
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
pp
parasolki czy śpiworka nie muszę mieć z firmy z ktorej jest wózek  pomiędzy BJ w BI jest więcej niż 200zł różnicy  w BJ np wkurza mnie ta błyszcząca tapicerka 
na razie robię rozeznanie, bo nie spieszy mi się ze zmianą aż tak  muszę najpierw wystawić i sprzedać Mutsy, bo nie mam go gdzie schować żeby 2 wózki mieć 
|
te 200zl to miałam na myśli że napisałaś żeby chociaż on kosztował 1600 a nie 1800zl 😉 też myślałam że śpiworka nie muszę mieć od wózka ale jednak jest tak przemyślany że kompatybilny z wózkiem tzn nie trzeba go odpinac i zdejmować przy składaniu wózka. Chyba nie wszystkie BJ mają błyszcząca tapicerkę, moj nie ma 😉
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Mamy pozew, ale wyblagal by noe składać, ma czas do końca września, jak nie to skladamy
Zdejmuje i memla je, całe mokre sa
O super! Już nie zostawiasz na kanapie?
Maciek z nowości to od kilku dni kaca jak do raczkowania i na kolanach buja się w tył i przód, wiec myślę że za miesiąc Może juz raczkowac 
|
Ale to jest czas na skończenie czy zaczecie domku? Już właściwie połowa miesiąca.. :/
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Przez jego głupotę 250zł podatku trzeba zapłacić dochodowego bo źle daty wpisał i przekroczyło.
|
O rany niefajnie...
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Ja na chwike  Chrzciny mega udane! Martyska gugala jak szalona do ksiedza  pierwsze pol mszy przespala a potem gadulec az sie ksiadz smial  impreza tez udana, jedzenie pycha i goscie zadowoleni. Mala 2 krotkie drzemki tylko zaliczyla z wrazenia ale na rekach u wszystkich byla tak byla rozrywana  wlasnie ja umylam i zasnela
GOSSIP a powiedzialas mu to co ci lezy na sercu? Bo ja bym powiedziala.. tyle ze moj to sam widzi jak mialam ciezka noc i robi tak abym dluzej pospala jak jest w domu.
CASH fajnie ze wypad udany
BLACK my jak auto kupilismy to zwrot dostalismy jeszcze.. wspolczuje
VIOLKA do krzesla daja fajny sliniak  i mi na nim wszystko zostaje  tez sie balam o te plamy ale jednak sie skusilam i nie zaluje 
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------
Dziekuje wam za zyczenia "udanych chrzcin" 
|
super ze chrzciny udane 😃
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Hej  moja córa płacze mi dzis cały dzien a teraz wyglada na chora, nos ciagle przytkany, chociaz jak ściągam nic nie ma. Bidulka, juz jakby charczy jak oddycha a moj lekarz jeszcze tydzien na urlopie... Jak ubieracie dzieci do spania? Moze ja ja za ciepło/ za chłodno ubieram. Dostałam pierwszego prawdziwego okresu po ciazy... Masakra... Juz 3 dzien zgięta chodzę, nigdy tak nie miałam. Ogółem tyle rzeczy mialam na głowie, z tymi chrzcinami to mialam ochotę powiedziec, zeby sie wszyscy chrzanili, ja nic nie robię ;>
|
Ja ubieram w pajaca i przykrywam kocykiem. Wspolczuje @ 😖
|
|
|