Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci są dziwne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-13, 22:13   #96
Czarna2000
Inez

Dot.: Dzieci są dziwne

-Nie lubiłam żadnych wróżek, Barbie czy Kenów tylko lalki dzidziusie. Miałam dwójkę ulubionych dzieci, miały swoje imiona, całe historie, bardzo wyraźne charaktery i upodobania. Kiedy moja mama gotowała coś w kuchni to ja przychodziłam, siadałam obok i mówiłam "A wiesz, moja Karolina...." I tak jechałam całe historie życia rozmawiając z mamą tak jak ona ze swoimi koleżankami.

-Myślałam, że dziecko wychodzi przez pępek, bardzo długo. Brat jest chyba rekordzistą, bo uświadomiłam go w późnej podstawówce.

-Wraz z bratem i kolegą z bloku bawiliśmy się w "byczki". Jedna osoba była pasterzem i miała takiego pluszowego węża, którym zaganiała byczki do pokoju. Wąż miał plastikowe oczy, bolało. Najśmieszniej było kiedy zostawał z nami tata i ZAWSZE ktoś się uderzył. Ojciec wyciągał konserwy albo zamrożone udka z kurczaka. Pamiętam jak raz powiedział "Dzisiaj uważajcie, bo zjadłem konserwy".

-Do 8-9 roku życia piłam grysik z butelki i groziłam, że nie wstanę, jeśli natychmiast nie dostanę mlukienka. Jak ktoś do nas przychodził to chowałam butelki, żeby nie zobaczył .

-Jako kilkulatka bawiłam się sama, sama ze sobą rozmawiałam i nie miałam koleżanek .

-Mój brat na widok buki dostawał napadu paniki i krzyku.
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując