Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Opinie na temat Dresstination
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-14, 13:23   #7
Mayka78
Przyczajenie

Dot.: Opinie na temat Dresstination

No ale po co dalej kłamać? Aż cię żal punktować Kochana

1. Najpierw mnie obrażasz na temat poziomu edukacji, a potem ciebie boli jak dostajesz kontrę? Jak Kali ukraść krowę, to OK, jak Kalemu to źle... oj, hipokryzja się wylewa, bardzo zabawne... wprawiłaś mnie w dobry humr, hihi..

2. Jak rzetelnie przedstawić opinię? Można to zrobić pokazując zdjęcie sukienki, którą się kupiło, w dobrym świetle, wyprasowaną - tak jak robią to blogerki. Wrzucanie innych zdjęć to bezmyślna manipulacja. I w naszym kręgu kulturowym jest to conajmniej nieetyczne,

3. Koszty cła? Kolejne kłamstwo, aż przykro cię punktować. Cła do 150 euro się nie płaci, zamawiałam naraz paczki po 4-5 sukienek i nigdy cła nie płaciłam. A koszty odesłania do Azji to 18,30zł poleconym (właśnie sprawdziłam cennik Poczty Polskiej) - a to zdecydowanie mniej niż twoje wyimaginowane 50zł, kolejne kłamstwo, słodko się robi..

4. Linki do sukienek, które kupiłaś są bardzo dobre. W nich zawarte są REAL PHOTO sukienki, a zatem sprawdźmy jak naprawdę wyglądają te sukienki w akcji - czyli jak prezentują się w nich dziewczyny, które kupiły sukienki w tym sklepie:

http://dresstination.pl/modules/cust...carlaverne.jpg
http://dresstination.pl/modules/cust...hionstylea.jpg

Jak widzisz jak się chce to można przedstawić zdjęcie pozytywnie, albo specjalnie - w złym świetle - tak jak robisz to ty. Oczywiście masz do tego prawo Tak samo jak ja mam prawo pokazać drugą stronę medalu, bo jest to jeden z moich ulubionych sklepów, w którym robię zakupy od lat i jestem zadowolona. A zatem co do tego nie mam zastrzeżeń, ale pozostała część twojego posta to kłamstwo jedno za drugim, a przecież można kulturalnie napisać prawdę, wrzucić swoje zdjęcia i napisać, że się nie jest zadowoloną...

Buziaki i miłego dnia
Mayka78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując