My robimy skromne chrzciny w restauracji. My, rodzice, chrzesni i babcia. Koniec.
Tz mamie sie to nie podoba i chyba focha rzucila bo chcialaby mini wesele.
Naliczyla ze chetnie zaprosi 30osob... To jej powiedzialam ze nie tedy droga. I ze jesli tak to z mojej str nie będzie tylko babcia i chrzesna i tez zaprosze drugie 30osob bo gorsza nie będę

W zwiazku z tym bylo by na bank z 50osob, wszyscy przyjezdni z daleka. Impreza plus hotel to chyba z 10tys nie nasze. Wiec nie widzę sensu. Bo to,, tylko,, chrzest a nie wesele. Potem wymyslila ze chrzciny w Andrzejki...
Ta... Po imprezie na kacu na bank goście beda dobrze sie bawic.
No i na koniec gadka o chrzesnych. Mowie ze będzie moja kuzynka i kuzyn Tz... Foch znow bo czemu nie brat.. No otóż temu bo nie utrzymuje kontaktu z Tz. Od dość dawna jak sie obrazil o ☠☠☠☠☠☠☠e tak do tej pory focha ma. A jak z malym do nich.przyszlismy to nawet nie przyszedl no to z jakiej paki ma byc z chrzesnym? Jak juz jej wytlumaczylismy to pyta czemu ten kuzyn a nie inny... No padlam
Wiec powiedzialam stanowczo że chrzciny 20grudzien. Chrzesni ten i ten... Kameralnie we,, wlasnym,, gronie. Na koniec ładnie sie uśmiechnęłam

;-)
e no, dzieci maja i po 2lata i dopiero ludzie chrzcza...
Coooo???? Ty mówisz teraz poważnie??? Faaak co za debilizm.