2015-09-14, 22:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Napisane przez ja :)
Pola miala jakis mega dziwny katar - trwal jeden dzien. zastanawiam sie czy to moglo byc od zeba bo gorna piatka akurat sie przebila. na szczescie juz jest ok, kataru nie ma. mam nadzieje ze bedzie dalej okej bo w poniedzialek szczepienie a juz przekladalam 2 razy..
dzieki za zyczenia zdrowka, mam nadzieje, ze czosnek szybko pomoze 
|
Tusia też dziwny, bo od środy do piątku, w sobotę nic, a wczoraj wrócił i już przechodzi znowu. Więc nie wiem, ale też przypuszczam,że to może być piątka górna.
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------
Cytat:
Napisane przez badzia987
Hej.
No dzisiaj to popłynęłyście... Piękne brzuszki.
Esor-śliczna sukienka, dla mnie ładniejsza niż ta, którą kiedyś tam wklejałaś w poprzednim wątku  Będziesz piękną Panną Młodą.
kaasi- ja się pytam- gdzie się mieści Twoje dzieciątko? ;D
Ja np. miałam pęknięcie III stopnia. Jak lekarz mnie zacząć zszywać to nie bardzo wiedział od czego zacząć. Przyznam, że bardzo się bałam pierwszej 2 po porodzie ale było ok. Siedzieć na tyłku też mogłam.Na obchodach też byli zadowoleni z gojenia się rany. Ja generalnie po miesiącu jak tam zajrzałam to nic nie widziałam więc było ok.
Jedyne co to faktycznie przez pierwsze 4 miesiące miałam problem z trzymaniem 2. Nawet ginekolog chciała mnie wysłać do jakiegoś specjalnego lekarza od tych spraw ale na szczęście po jakimś czasie wszystko się unormowało.
Nie mam problemów z trzymaniem 1 i 2.
A ja dziś pierwszy raz oddawałam krew   I nie zagryzłam nikogo mimo wielkiego głodu 
|
Ale że jak?Pierwszy raz w tej ciązy?
|
|
|