2015-09-15, 10:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 6
Jo
Cytat:
Napisane przez mysza93
To ile Wy musicie kasy za ślub zapłacić. Powiedzmy że w jednej parafii 1000, a w drugiej 500zł a gdzie jakieś dokumenty jeszcze? 
My mieliśmy 18 i 21 lat ale Tz zapytał w sumie
Ludzi interesuje wszystko, wszystko
No to może Wam się uda szybko
Tatar
My mamy datę pierwszego spotkania, była taka ładna
A ja Wam powiem że nas coraz więcej osób pyta o dziecko. "bo już rok po i nic nie widać' bardzo to jest miłe, oj bardzo. Ostatnio nawet moja siostra pytała kiedy w końcu będziemy mieć dziecko. Też bym chciała to wiedzieć   Już się boje imienin teścia - Andrzej. Wtedy wszyscy się zjadą i jak będą się głupio dopytywać to nie wyczymie i strzele w łeb.
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------
U mnie z rodzeństwa nie brał ślubu nikt. Ja byłam pierwsza jako 21 latka. u Tż też on był pierwszy - jest najstarszy - miał 24 lata 
|
Jeśli się uda zaraz po ślubie to będę szczęśliwa 
Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89
DObra, dobra 
Ale jak już masz chęć sprzątania to u mnie też się coś znajdzie :p
W ogóle przyszłam rano do pracy i myślałam, że wybuchne !
Okej, okres okresem ale jak wchodzę do toalety czy kuchni i widzę już muchy to aż mi się gorąco zrobiło !!
Są u nas na piętrze trzy firmy a ja już sprzatam trzeci tydzień (Każda ma jeden dyżur w tygodniu) bo przecież zapalenie pechęrza i głowy to bym miała z 50 tysięcy razy ;/
Ja nie wiem tyle lasek tu siedzi i nie przeszkadza im podłoga do której aż sie człowiek klei, muchy nad koszem do śmieci a nawet obsrany kibel ;/
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------
Albo mówi że sprząta 
|
Boże, ja też tego nie lubię. Po zajęciach w akademii w niedziele miałyśmy pomyć używane przez nas rzeczy, u każdego były to:paleta, 2 pędzle i kubek. Oczywiście ze ja myłam +3 palety +7 pędzli +1 kubek, bo ktoś zostawił bez mycia i poszedł do domu :/
A u mnie w pracy w damskiej toalecie jest nagminne nieczyszczenie szczotką kibla jak obsrają wszystko :/ syf jak cholera. Współczuję sprzataczkom w tym pasażu :/ nawet w męskiej pachnie ładniej i jest czyściej :/
Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-09-15 o 10:46
|
|
|