Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Cytat:
Napisane przez truskawkaxx
Lily - kciuki za usg !
Iluzja - prawdę mówiąc nie rozjaśniałabym. Masz piękne włosy ale czarne. Rozjaśnienie bardzo niszczy włosy szczególnie ciemne bo mocniejszych sposobów trzeba użyć by był efekt. A potem te rozjaśnione pasma wychodzą spod każdej farby . . . Więc wrócisz do jednolitego koloru dopiero jak ci włosyw odrosną . . . Przemysł to jeszcze.
Moje dziecko mnie dziś zadziwiło. Poszła na drzemkę. Uspałam odłożyłam o 10 do łóżeczka. 10.45 słyszę że wstała. Ale obiad wstawiałam to mówię sobie " póki gada i je piąstki to jej nie ruszam. " patrzę do sypialni za jakieś 15 minut bo coś cicho się zrobiło a ona ŚPI ! I śpi tak już pół godziny. Pierwszy raz się jej zdarzyło samej zasnąć w łóżeczku i to po drzemce.
Tylko jak teraz będzie spala przez dzień to ja już nie wiem :-P bo taką długą drzemkę miała zawsze popołudniu.
Choć mogła być zmęczona bo wstała dziś godzinę wcześniej niż zwykle a na drzemkę padła dopiero po 3 godzinach od pobudki. To może odsypia.
|
Nie masz racji u dobreo fryzjera z użyciem olaplex wyjdąż piękne zdrtowe włosy.
Myśle, że 500 zł przy Twojej długości włosów.
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------
https://www.google.pl/search?q=monna...=olaplex+wlosy
Edytowane przez fistaszek24
Czas edycji: 2015-09-15 o 11:08
|