Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-15, 12:07   #2278
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Chciałaś drugą dziewczynkę?

Ja bardzo chciałabym mieć parkę, ale jeśli tylko uda mi się znów zajść w ciążę to i tak będę najszczesliwsza na świecie i płeć nie będzie miała znaczenia. Chociaż Tz pewnie liczy na syna 😜
Chciałam, bo Dziewczyny by się fajnie bawiły, maja jeden pokój i miałam już w głowie urządzony, nawet kolor ścian jest lila, łóżko miało być zamkiem itp. Ubranek dużo by miała Mila(imię tez juz miałam) i mając dziewczynke jakoś chłopcy mi się wydawali tacy niegrzeczni lub roztargnieni, ale teraz mojego synusia bym w zyciu nie zamieniła i syn to syn, a córka to córka jest trochę inne podejście, ale na plus

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Właśnie A po drugie on ma już jedną dziewczynkę i szczerze to mówi, ze nie ma jak sie z nią bawic Z chłopakiem by pograł w piłę pojeździl autkami a z dziewczyną jak ona chce tylko lalki itp a on akurat to nie typ co usiądzie z córeczką w koronie i r,ózowym kocyku. hehe Może że ze swoją będzie inaczej na to patrzył bo ta to pasierbica jest
Moja się bawi najchętniej lego samochodami, oczywiście księżniczki nimi wozi, ale jednak, ma dziewczynskiego nerfa (tata kupił) i tz z nią na rower chodzi i na łyżwy, to nie prawda, że z dziewczynką tata nie może czasu spędzać.
A i mój wolal córkę druga tez chociaż jak się dowiedział, że syn to oczy mu się zaswiecily i powiedział jedno słowo, no dwa: tor carrery...

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Najpozniej jutro
Będziesz czekać?

My dzis z Kamilove na spacerek idziemy poznają się Nadia z Maćkiem

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora