2015-09-15, 12:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
Napisane przez kana158
Chciałaś drugą dziewczynkę?
Ja bardzo chciałabym mieć parkę, ale jeśli tylko uda mi się znów zajść w ciążę to i tak będę najszczesliwsza na świecie i płeć nie będzie miała znaczenia. Chociaż Tz pewnie liczy na syna 😜
|
Chciałam, bo Dziewczyny by się fajnie bawiły, maja jeden pokój i miałam już w głowie urządzony, nawet kolor ścian jest lila, łóżko miało być zamkiem itp. Ubranek dużo by miała Mila(imię tez juz miałam) i mając dziewczynke jakoś chłopcy mi się wydawali tacy niegrzeczni lub roztargnieni, ale teraz mojego synusia bym w zyciu nie zamieniła i syn to syn, a córka to córka jest trochę inne podejście, ale na plus
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Właśnie  A po drugie on ma już jedną dziewczynkę i szczerze to mówi, ze nie ma jak sie z nią bawic  Z chłopakiem by pograł w piłę pojeździl autkami a z dziewczyną jak ona chce tylko lalki itp  a on akurat to nie typ co usiądzie z córeczką w koronie i r,ózowym kocyku. hehe Może że ze swoją będzie inaczej na to patrzył bo ta to pasierbica jest 
|
Moja się bawi najchętniej lego samochodami, oczywiście księżniczki nimi wozi, ale jednak, ma dziewczynskiego nerfa (tata kupił) i tz z nią na rower chodzi i na łyżwy, to nie prawda, że z dziewczynką tata nie może czasu spędzać.
A i mój wolal córkę druga tez chociaż jak się dowiedział, że syn to oczy mu się zaswiecily i powiedział jedno słowo, no dwa: tor carrery...
Cytat:
Napisane przez Majka232
Najpozniej jutro 
|
Będziesz czekać?
My dzis z Kamilove na spacerek idziemy poznają się Nadia z Maćkiem
|
|
|