2015-09-15, 15:58
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Napisane przez lamia12344
Jak wam zazdroszczę tych połówkowych tak szybko- ja muszę wyczekać ponad 3 tygodnie jeszcze
Esor śliczna sukienka  Na pewno będziesz wyglądać pięknie
Ja jak tam doczekałaś się na swoją kolej? Ja doceniam teraz lekarza z przychodni przyszpitalnej. Skierowanie dostaję do punktu poboru na oddziale- zawsze bez kolejki na spokojnie- wyniki od razu w karcie, chyba że coś nie tak to dzwonią. 
|
ja też mam połówkowe za 3 tygodnie bo dopiero 09.10 więc nie tylko Ty będziesz tak długo czekac, jestem z Tobą 
Cytat:
Napisane przez kingula111
[/COLOR]Dziewczyny czy wy wiecie ile ważą wasze dzieciaki?pytałam kiedyś mi się wydaje że moja dziesiątki za mało bo w 18-19tyg wazylo 221g mi się wydaje że mało eh
|
nie martw się, mój chłopczyk w 16t ważył 148g więc jest wszystko ok 
Cytat:
Napisane przez badzia987
Wiesz co, lepiej sobie odpuścić. Ja pamiętam jak poprzedniej ciąży na samym początku dostałam awans w postaci nowego stanowiska. Nic nie umiałam, wszystkiego musiałam się uczyć sama. Miałam tyle stresów, że wszyscy się pukali w głowę, że się podjęłam tego wyzwania.
|
jestem tego samego zdania, ja miałam awans w zeszłym roku i co prawda nie byłam w ciąży, ale tak wszystko przeżyłam, że masakra. Nic nie umiałam ciągle się stresowałam, uczyłam się, a wszyscy też dziwili się, że się na to zgodziłam. I ten stres właściwie miałam do pójścia na L4
|
|
|