Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-16, 09:28   #1073
truskawkaxx
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4

D
Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Ktos mowil o kawie??? To ja tez poprosze.
Zamiast sie teraz wyspac przed slubem to czuje sie jak flak.
W nocy potrafie wszedzie i w kazdej pozycji zasnac.Pewnie to tez przez ten niski cukier bo zapominam o braniu kropel.

Dodatkowo Malej cos jest.Od dwoch dni placze przy usypianiu, wczoraj przed 24 urzadzila taki koncert....

A tak wgl...Chyba zaczynam miec stresa.Z tego wszystkiego powiedzialam TZowi zeby juz jutro mial wolne

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Dziewczyny, czy doszly do Was paczki ktore wysylalam??
Jeszcze nie. Pewnie dziś albo jutro będzie ;-)

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Truskawka to czas pożegnać wewnętrznego grubasa, bo on u Ciebie już nie ma racji bytu. Zacznij coś ćwiczyć, wiem że trudno się zmotywować bo ja tez ciągle zaczynam jakieś wyzwania a ich nie nie kończę bo po tygodniu mam dość, ale ćwiczenia najlepszy sposób na poprawę samopoczucia a przy okazji mięśnie się wyrabiają, ciało ujędrnia, także zaczynamy

Ja też się witam przy śniadaniu, z małą przerwą na zmianę pieluchy Znacie to uczucie, jak zaczynacie jeść,a tam bulgoty w pampersie lepszego momentu mały sobie wybrać nie mógł
Ja od dziś zaczęłam ćwiczenia i zdrowe odżywianie. Teraz jest ok ale najgorsze są wieczory. Ostatni posiłek o 21 jem ale między 17 a 24 to ja bym ciągle mogła jeść.

Edytowane przez truskawkaxx
Czas edycji: 2015-09-16 o 09:31
truskawkaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując