2015-09-16, 09:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Napisane przez kallina_2014
Mąż mnie zabije ale chyba dzisiaj przejdę się po sklepach i kupie cis dla małego. Dziewczyny jaki rozmiar ciuszkow kupowac?
|
Myślę, że na początek 62, a później jeśli na usg maluszek będzie mały to można dokupić na 56 lub mniejsze. Większe ciuszki to nie problem bo zawsze można podwinąć rękawki itd., a za małe niestety nawet nie będą ubrane 
Cytat:
Napisane przez magda16262
Dziewczyny a na co to siemie lniane? Nie było mnie prawie 2 dni i jakoś nadrabiać te 10 czy wiecej stron to mi sie nie uśmiecha 
|
Zaparcia, zgaga 
Cytat:
Napisane przez misia880
Mam waz taki ale wanna nie jest obita ani szyba ani zadna plachta i jakbym stala w niej to cala lazienka zalana by byla. A mam duza wanne na 180 cm 
|
Połóż przed wanną duży ręcznik ja też mam dużą wannę ale w ciąży przeważnie "biorę prysznic", w nowym domu będziemy mieli wannę z parawanem do połowy taka wanna z prysznicem 2in1 
Cytat:
Napisane przez gosza82
Emma a szkoda byłaby okazja do spotkania  a może pomyślimy o wspólnym spotkaniu już jak przyjdą Nasze pociechy
Moja znajoma kiedyś też należała do takiego klubu mamuśki i tak długo trzymały ze sobą kontakt że jak już maluszki miały jakieś 6-7 miesięcy zorganizowały wypad rodzinny do jakiegoś pensjonatu i super to wspomina. 
Miłego dnia do później buziaki mamuśki 
|
Jestem za takim wypadem może latem kiedy nasze maluszki podrosną umówimy się w jakimś miejscu, gdzie każda z nas będzie miała podobną odległość np okolice Łodzi, Poznania, Torunia, Warszawy?
|
|
|