Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-16, 10:50   #666
tulipan1994
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
Hej
TŻ wrócił do domu o 4 z kilkoma osobami siedzieli w pracy tak długo (TŻ był w pracy 17h ), oczywiście mimo tego, ze poszłam spać o 22.30 to nie muszę mowić, ze nie spałam prawie w ogóle aż nie wrócił tyle dobrze, ze ok północy napisał mi, ze w pracy jeszcze jest.. Ale martwiłam sie o jego powrót w nocy, ale kolega go podwiózł
Jestem nieprzytomna, ale wstać musiałam, bo zaraz te liczniki beda wymieniać

ale Ty chyba musisz miećkrótkie na laborkach, nie?
Szkoda, że nie przyszli Z TŻ na pewno wszystko będzie ok
Niby nie muszę ale wystarczy kilka doświadczeń i same się robią krótkie Łamią mi się strasznie od odczynników Pamiętam jak miałam raz pomalowane na taki delikatny lila i wracałam do domu w obdartych
Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
W ogóle to w piątek popołudniu wyjeżdżają Jakby nie mogli w niedziele jechać Nie wiem czy uda nam się jeszcze spotkać przed jego wyjazdem, ale będziemy kombinować

Heroinka ma dziś święto Kąpała się
Obyście się zdążyli spotkać

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co dobrego robicie z kaszy jaglanej? Bo kupiłam jakiś czas temu i teraz nie wiem co mam z tym zrobić
Omlet, do obiadu, do koktajli, a mój brat uwielbia kotleciki z suszonymi pomidorami i szpinakiem albo sałatkę z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami

Dzień dobry Wstałam pół godziny temu i już zdążyłam zjeść omlet i się oparzyć
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora