2015-09-16, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Napisane przez Kiwi18
Dzień dobry  Dzień zaczął mi się nie najlepiej  Obudziłam się, poszłam do ubikacji i moim oczom ukazał się taki żółtawy dziwny śluz  (nie był on rozciągliwy, raczej taki hm. gęsty) , było go bardzo dużo i zastanawiam się czy to nie jest przez te globulki  Gin przepisał mi takie Nystatyna VP, śluz jest w kolorze tej globulki... Czytałam ulotkę i nie było w niej napisane że globulka może wydostać się na 2 dzień w postaci takowego śluzu  i nie wiem czy mam dalej aplikować czy zaprzestać?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Pozdrawiam 
|
wydaje mi się, że to może być od tej globulki. Skoro ma taki sam kolor, to tym bardziej
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------
Cytat:
Napisane przez _emma
Trzymajcie kciuki za mojego Bobaska 
Muszę jeszcze ugotować ogórkową, wykąpać się i odstawić małą do dziadków 
|

Cytat:
Napisane przez ibis7
Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie, jesteście Kochane  Ja juz po badaniu więc się troszkę uspokoiłam... Z Maluszkiem dobrze, ważne że serduszko bije! Zostawiają mnie jednak na oddziale. Mimo wszystko mam stracha, martwię się żeby nie skończyło się jak ostatnio...
|
jesteś teraz już pod opieką, więc będzie wszystko dobrze. Fachowo się Tobą zajmą. Dobrze, że pojechałaś
|
|
|