Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-16, 10:16   #2674
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dzień zaczął mi się nie najlepiej Obudziłam się, poszłam do ubikacji i moim oczom ukazał się taki żółtawy dziwny śluz (nie był on rozciągliwy, raczej taki hm. gęsty) , było go bardzo dużo i zastanawiam się czy to nie jest przez te globulki Gin przepisał mi takie Nystatyna VP, śluz jest w kolorze tej globulki... Czytałam ulotkę i nie było w niej napisane że globulka może wydostać się na 2 dzień w postaci takowego śluzu i nie wiem czy mam dalej aplikować czy zaprzestać?

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Pozdrawiam
wydaje mi się, że to może być od tej globulki. Skoro ma taki sam kolor, to tym bardziej

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki za mojego Bobaska
Muszę jeszcze ugotować ogórkową, wykąpać się i odstawić małą do dziadków

Cytat:
Napisane przez ibis7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie, jesteście Kochane Ja juz po badaniu więc się troszkę uspokoiłam... Z Maluszkiem dobrze, ważne że serduszko bije! Zostawiają mnie jednak na oddziale. Mimo wszystko mam stracha, martwię się żeby nie skończyło się jak ostatnio...
jesteś teraz już pod opieką, więc będzie wszystko dobrze. Fachowo się Tobą zajmą. Dobrze, że pojechałaś