2007-09-14, 18:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
Napisane przez Ann2003
Cześć dziewczyny! Mój ślub za parę miesięcy, ale mam pytanie: Czy któraś z Was słyszała kiedyś o Dj Hiszpanie? Może miałyście okazje go kiedyś widzieć "w akcji"? Będę wdzięczna za każde opinie.
Pozdrawiam
|
Tak, ja byłam na weselu, gdzie grał DJ Hiszpan - było w porządku, facet ma ze sobą naprawdę duży wybór płyt i wyczucie. I wiedzę - jeśli tak można to nazwać - na temat utworów muzycznych. Rodzice państwa młodych zażyczyli sobie jakiś straszy, mało znany kawałek - i ten DJ wiedział o co chodzi i miał go nawet na płycie, czym właśnie miło zaskoczył państwa młodych. Tym bardziej, że to nie jakiś młodzik, a człowiek ok. 40-tki, i ma znajomość muzyki współczesnej i tej trochę starszej - z lat 80-tych, 70-tych, czy 60-tych. Ja nawet chciałam go na swoje wesele, ale nie miał już wolnego terminu.
A tak poza tym niestety już wróciłam 
I jest mi tu okropnie - dobrze, że dzisiaj się zrobiło trochę ładniej, to wyskoczyliśmy jeszcze do Kazimierza. A do pracy od poniedziałku, więc jeszcze się lenię...
Acha, uprałam kieckę w Plazie - kosztowało mnie to 34,90 zł 
Jest taniej, jeżeli to nie jest sukienka tylko gorset i spódnica. Ale trochę mi się hafty poodklejały - pani uprzedzała, że tak może być - tylko nie wiem, na co to się przykleja??? Czy jest coś takiego jak klej krawiecki? Któraś z Was może wie???