2015-09-17, 11:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Cytat:
Napisane przez moniisia90
Dzieki strzalka, moze faktycznie cos jest na rzeczy bo do tego maruda...
Nieźle rozszerzylas dietę juz, u nas narazie poznawanie smaków
Ola nie przejmuj sie jak się porwie to pewnie od razu od Kacperski
Mimi - moze zęby a moze ma inne potrzeby, starsza jest.... U nas tez od paru dni rzadziej cyc i dłuższe przerwy miedzy drzemkami... A dooiero co mówiłam ze co godzinę wisi na cycu...
Mam pytanko - czy wasze dzieci spedzaja czas aktywności w łóżeczku czy tylko śpią? Bo moja w łóżeczku tylko spi a tak to mata, lóżko, kanapa, bujak, ręce, wózek....
|
Michas czasami rano jak ja chce jeszcze spac :p ew przed drzemka jak mysle ze juz zmeczony bo na macie jeczy, ale mu tam dobrze, ma karuzele, projektor
Cytat:
Napisane przez niunia1303
Ostatnio cały czas zakręcona biegam [emoji13] Ślub mamy 12 grudnia łączony z chrzcinami Oliwci[emoji3]
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------
Dziewczyny kupowałyście moze swoje butki do ślubu przez neta?możecie polecić jakiś sklep???
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
Ja kupowalam, ale nie pamietam jaki sklep ;D
Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka
Sara ja tabletek nie biorę...
|
Widzialam ze juz okres jednak? Ja mialam cos takiegook 3 msc, ale ojres dopiero teraz dostalam. Po 13 msc
Cytat:
Napisane przez sara3008
A tak w ogole, to Igor dzis 4 miesiace konczy
Przy okazji buziaki dla Milenki i Miloszka tez konczacych 4 miesiace 
|
Buziaki dla Igorka, Milenki i Miłoszka!
Michas dzis do 10 3 kupy zrobil, w jednej bylo vid hakby nitka krwi w ogole to ma suche placki na ciele, a ja od dwoch tyg nie jem nabialu
|
|
|