Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 11:43   #807
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Przerabialismy to nad morzem, koszmarne jest menu dla dzieci. W jednej knajpie w mieście mam już sprawdzone że biorę dla niego rosół (dużo kurczaka w środku, marchewki), lepsze to niż nuggetsy i frytki..
nawet dla doroslych na dluzsza mete niezdrowe

a jak z jedzeniem u J. - lepiej? skorzystalas z jakis wskazowek?
Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Jestem sama z Z i naprawde idzie coś zrobić. Od rana już zabawki posprzątane, pranie zrobione i wywieszone, Z śpi na balkonie a ja ide pakowac zmyware i obrać ziemniaki. Z K w domu to by nie przeszło...

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
u nas są na okrągło: pomidorowa, pomidorowa, pomidorowa, ogórkowa, jarzynówka, pomidorowa

hehe, tak jestem japończykiem.
są dwie foty żłobkowego jadłospisu, są foty zwierząt, są widoczki, powtykane bilety na jakieś wystawy etc
taki trochę foto-pamiętnik.

Mój chłop ma bardzo mało zdjęć z wczesnego dzieciństwa. Tak do 2 roku życia nie ma ani jednego zdjęcia
Poza tym Michał uwielbia albumy. zna na pamięć.
jak nie mówił, to pokazywał na fotach czego chce a teraz jak gdzieś idziemy to prosi gospodarza, by pokazał mu swoje albumy. Konsternacja czasem jest

ale bedziecie miec swietna pamiatke
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Zostawiłam w przedszkolu placzace dziecko i sama nie wiem czy dobrze zrobiłam... Teraz już nie płacze, są na spacerze ale bardzo płakał jak wyszłam... wiedział już co go czeka. Wczoraj zrobił mi papa, dziś już nie.
ohhh
Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Ja w niedzielę pierwszy raz robiłam krem z dyni, z boczkiem przyjaranym i serem pleśniowym - poezja smaku. W sobotę "mamusia" przyjeżdża i taką samą przygotuję.
przepis?

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2015-09-17 o 11:46
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora