2015-09-17, 11:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Przerabialismy to nad morzem, koszmarne jest menu dla dzieci. W jednej knajpie w mieście mam już sprawdzone że biorę dla niego rosół (dużo kurczaka w środku, marchewki), lepsze to niż nuggetsy i frytki..
|
nawet dla doroslych na dluzsza mete niezdrowe 
a jak z jedzeniem u J. - lepiej? skorzystalas z jakis wskazowek?
Cytat:
Napisane przez Demeter
Jestem sama z Z i naprawde idzie coś zrobić. Od rana już zabawki posprzątane, pranie zrobione i wywieszone, Z śpi na balkonie a ja ide pakowac zmyware i obrać ziemniaki. Z K w domu to by nie przeszło...
|

Cytat:
Napisane przez pani22ka
u nas są na okrągło: pomidorowa, pomidorowa, pomidorowa, ogórkowa, jarzynówka, pomidorowa
hehe, tak jestem japończykiem.
są dwie foty żłobkowego jadłospisu, są foty zwierząt, są widoczki, powtykane bilety na jakieś wystawy etc 
taki trochę foto-pamiętnik.
Mój chłop ma bardzo mało zdjęć z wczesnego dzieciństwa. Tak do 2 roku życia nie ma ani jednego zdjęcia
Poza tym Michał uwielbia albumy. zna na pamięć.
jak nie mówił, to pokazywał na fotach czego chce  a teraz jak gdzieś idziemy to prosi gospodarza, by pokazał mu swoje albumy. Konsternacja czasem jest 
|

ale bedziecie miec swietna pamiatke 
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Zostawiłam w przedszkolu placzace dziecko i sama nie wiem czy dobrze zrobiłam... Teraz już nie płacze, są na spacerze ale bardzo płakał jak wyszłam... wiedział już co go czeka. Wczoraj zrobił mi papa, dziś już nie.
|
ohhh 
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
Ja w niedzielę pierwszy raz robiłam krem z dyni, z boczkiem przyjaranym i serem pleśniowym - poezja smaku. W sobotę "mamusia" przyjeżdża i taką samą przygotuję.
|
przepis?
Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2015-09-17 o 11:46
|
|
|