2015-09-17, 12:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)
Dobry
w końcu wstałam 
Cytat:
Napisane przez painka
Mój TŻ jak gdzieś wychodzimy to idzie pierwszy do auta i potem jak ja przychodzę to pyta "CO TAK DŁUGO", to mu tłumaczę że tyle czasu zakładałam skarpetki i buty
MAMY KARMIĄCE - kupować od razu laktator? Bo tak czytam to chyba każda bez wyjątku tak czy siak używa?
|
ja kupiłam, bo dostałam bon do sklepu. I nie wiem czy nie będę musiała szybciej wrócić do pracy
Cytat:
Napisane przez loudres
Jezu juz mam dość tego 9 miesiąca. . Któraś mówiła ze 8 jest gorszy niż 9.. omg ja juz nie mam siły, ciągle ciągnie mnie w kroczu napieprza mnie spojenie mam takie zgagi ze juz nawet rennie nie pomaga.. czytam was i zazdroszczę ze większość juz ma maluchy przy sobie. Ja zupełnie nie daje rady. Mój mąż robi za dnia wszystko za mnie ale noc to dla mnie abstrakcja. Nie mogę się ruszyć wszystko boli ciągnie. .  chce mi się plakac, widzę ze on chciałby wziąć te bóle na siebie ale nie może. . Te dwa tygodnie jestem wyje. Ba. Na w kosmos. Mam dość.
|
tak wiem, wczoraj jeszcze mi się nie śpieszyło z rodzeniem, ale po wczorajszym popołudniu, dzisiejszej nocy i dzisiejszym dniu mażę by Matylda wyszła.
Choć trochę się boję, bo po prostu nie mam siły. W nocy z nosa poleciała mi krew i to tak, że myślałam, że mi głowę rozsadzi. Od rana wstać nie mogłam, słaba jestem, w głowie się kręci. Biodra bolą tak, że ledwo z psem wyszłam dookoła bloku. Do tego jeszcze mdłości mnie dopadły, zaczęłam rzygać kawą jak w I trymestrze, zapach ryby wywołuje bełty.
I jeszcze cera mi się popsuła, włosy szybko przetłuszczają.
i do tego te telefony, wiadomości normalnie oczekiwanie jak na Royal Baby 
takie wesołe powitanie 40tc
|
|
|