Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20-30kg część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-17, 13:52   #4902
pozeczkowa
Zadomowienie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część III

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
pozeczkowa
boczek w plackach ? Może się nie znam, ale nie widzę sensu jedzenia boczku na redukcji.

Nie gniewajcie się dziewczyny, ale też jesteśmy żeby sobie coś doradzić.
robię obiady nie tylko dla siebie, muszę czasem też iść na pewne ustępstwa. i tak jak napisała Ulcia, wybieram boczek który ma bardzo niewiele tłuszczu a i ten staram się wykroić możliwie jak najlepiej. jakieś mięso w tych plackach być musi, jak dla mnie żdne inne nie pasuje mój mąż nie narzeka na grillowane kurczaki, sałatki w ramach obiadu czy brązowy makaron zamist białego, a ja wzamian nie bulwersuję się, że życzy sobie żeby coś w plackach ziemniaczanych było "treściwszego".
ponadto jestem zdania, że jak zjem raz w tygodniu żółty ser czy raz w miesiącu trochę boczku, to nic mi nie będzie. nie popadajmy w skrajności...
i oczywiście się nie obrażam

melduję 40 minut uczciwych ćwiczeń, w tym 25 minut na mojej ulubionej maszynie kajakowej. mięśnie barków czuję tak bardzo, że jutro pewnie nie będę mogła wzruszyć ramionami

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Jak robisz te placuszki?
tak jak zwykłe ziemniaczane, tylko oprócz ziemniaków wcieram jeszcze marchewkę (surową). cebula w kostkę, boczek w kostkę, ze dwa ząbki czosnku. jedno jajko i odrobinę mąki pełnoziarnistej.

z kilogramami walczę, wygrywam raz ja, raz one
104kg -> 74kg -> 91kg -> 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75
pozeczkowa jest offline Zgłoś do moderatora