2015-09-17, 16:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Napisane przez _emma
ochraniacz, baldachim, przyborniki, falbanka, rożek, kokarda itd..
|
Omg.. Chyba nie :-D
Cytat:
Napisane przez malinka9191
a to aż tyle to nie 
tylko kołderka, podusia, kocyk, pościel, prześcieraqdło i ochraniacz i tyle 
|
Oo dokładnie tyle
Cytat:
Napisane przez milenujdka
Ja jeszcze się nie zastanawiałam nad wyposażeniem do łóżeczka. W pierwszej kolejności muszę kupić komodę,w której będą dziecięce ubranka. Następnie będę mogła kupować odzież i dodatkowe elementy dla dziecka.
|
My mieszkamy juz razem chwile czasu, a mały pokoik jest dalej nie zrobiony... Wiec mnie czeka totalne wyposażenie pokoju, szafa, łóżko, łóżeczko, przewijak itd..
Ja jestem dzisiaj jakaś... Jak na fecie haha :-D zrobilam generalny przegląd szafy, wywaliłam cztery wielkie wory ubrań i bzdur, ciekawe co powie tż jak wróci, większość było jego.. Zajęło mi to 4h.
Zrobiłam obiad i pranie.. Zaraz idę odkurzać i myć podłogi. Będzie czysto przez.. Jeden dzień :-S
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
Cytat:
Napisane przez misia880
ja uważam że dwa happy meale na miesiac dziecku nie zaszkodzą, a nie chciałabym żeby miał 6 lat i nigdy nie był z maku  bo mialam takie koleżanki to potem na szkolnych wyczieckach objadały sie wszystkim bo rodzice nigdy nie dali.
ja jezdzilam do maka z rodzicami jak miala 6-7 lat, nie co tydzien ale jeżdziłam. Jadłam happy meala z kurczaczkami i ani nie ważyłam 100 kg ani mi to specjalnie nie zaszkodziło
wszystko jest dla ludzi tylko z głową.
ja dorzuce swoje obserwacje... pracowałam 3 miechy na stacji paliw i wiecie co kupuja dzieci jak podjezdza autokar ??? ENERGETYKI red bule, tigery, wszystkoooo a nauczycielki w ogole na to nie reagują. To są dzieci w wieku 7-9 lat!
|
Przerażające.. To już lepiej niech te dzieco zje maka niż taki energetyk..
|
|
|