2015-09-17, 17:53
|
|
|
Konto usunięte
|
PM 2016 cz. 36
Za godzinkę gończe moge spamować 
Nasze nauki trwały 6godz jakoś
Ja będę Tż świadkiem na bierzmowaniu ale nawet niewiem czy cos potrzeba jeszcze ale xiadz za tydzień do nas przychodzi
Cytat:
Napisane przez lolusl
Dla mnie niemiecki to był koszmar,nie znoszę tego języka 
:
|
Ja tez
Cytat:
Napisane przez zambeza
ja lubie jezyki obce dlatego bardzo bym chciala nauczyc sie dunskiego. ale to po studiach bo teraz nie mam na to czasu
|
A studiujesz po angielsku?
Ja fazę miałam po miesiącu w Danii ale juz mi przeszło
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
Byliśmy u weta. Z kotem jest źle, ma kocia nosówke. Dostał bardzo silne leki. Jeśli do jutra nie będzie poprawy to będziemy musieli się z nim pożegnać..
|

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
Nie wiem jaki to typ. Ale ja już na to patrzeć nie mogę. Cały czas płacze a on leży i na mnie patrzy. ja wiem że to dla niektórych głupota tak rozpaczac nad zwierzęciem ale ja już chyba z bezsilności..
|
Ja cię rozumiem - sami zaadoptowaliśmy stara emerytkę kotkę i jesteśmy świadomi ze moze być rożnie bo juz ma dwie choroby a wyć mi sie chce jak tylko o tym pomyśle bo ja pokochałam od pierwszej chwili gdzie taka smutna tam leżała sama
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
ale fajne te duolingo 
|
Ja ściągnęłam appke, pobawiłam sie i na tym sie skończyło 
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
Złowiłam kurtkę na zimę termalna na dodatek jakaś za 1/3 ceny :brokuł: bedzie na święta i zimę w Pl
|
|
|