Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 17:18   #2680
Agaczok
wredna wizażanka

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość

Nie robię torta,bo mama zadzwoniła,że w ogóle to zaprasza na niedziele itp,itd i zrobiła sie przez chwilę dość dziwna sytuacja, bo w sumie troche mi się przykro zrobiło,bo chciałam zrobić niespodziankę a tata do mnie,że robię zamieszanie i oni są zmęczeni ( a ja specjalnie wstałam o 7:00 mimo że wczoraj byłam na imprezie, byłam sama zamiast z tż w tesco,bo chciałam koniecznie rano pojechać a on był w pracy i 25 kg słodyczy i napojów na konferencje sama przerzuciłam) . No ale zadzwoniłam do mamy,wyszło na to,że mamy przyjść,już nie chcę robić fochów,bo to jej urodziny,ale nieładnie się troche zachowali
Ale dziwne trochę się rodzice zachowali... Może mają jakiś gorszy humor

Ja też w sumie dopiero weszłam do domu i jestem wściekła jak osa mama pojechała nad morze na wczasy z zabiegami, więc dom na mojej głowie. A ja wczoraj cały dzień pomagałam TŻowi, bo miał kilka spraw na głowie i obiecałam, że mu pomogę. Dzisiaj od rana to samo, jeszcze przy okazji załatwiłam kilka spraw dla taty/cioci/na jutrzejszą imprezę TŻa, wróciłam na prawdę wykończona, a jeszcze musze dzisiaj zrobić ciasto i sałatkę. Co widzę po wejściu do kuchni? Krajobraz jak po wojnie po prostu, okruszki po jedzeniu na całej długości blatu, kuchenka zapaćkana, kawa rozsypana mój brat siedzi cały dzień w domu i nawet tyłka nie ruszył ze śmieciami kilka metrów przed dom myślałam że ich rozstrzelam wszystkich. Nie wiem jak to jest, był na erasmusie to w wynajmowanym mieszkaniu sprzątał bez przerwy, potrafił zadbać o porządek, współlokatorów ochrzaniał, jak nabrudzili, a w domu [emoji14]ala:.
Agaczok jest offline Zgłoś do moderatora