Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 17:22   #2681
lolusl
Japońska rzepa

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI

Cytat:
Napisane przez Agaczok Pokaż wiadomość
Ale dziwne trochę się rodzice zachowali... Może mają jakiś gorszy humor

Ja też w sumie dopiero weszłam do domu i jestem wściekła jak osa mama pojechała nad morze na wczasy z zabiegami, więc dom na mojej głowie. A ja wczoraj cały dzień pomagałam TŻowi, bo miał kilka spraw na głowie i obiecałam, że mu pomogę. Dzisiaj od rana to samo, jeszcze przy okazji załatwiłam kilka spraw dla taty/cioci/na jutrzejszą imprezę TŻa, wróciłam na prawdę wykończona, a jeszcze musze dzisiaj zrobić ciasto i sałatkę. Co widzę po wejściu do kuchni? Krajobraz jak po wojnie po prostu, okruszki po jedzeniu na całej długości blatu, kuchenka zapaćkana, kawa rozsypana mój brat siedzi cały dzień w domu i nawet tyłka nie ruszył ze śmieciami kilka metrów przed dom myślałam że ich rozstrzelam wszystkich. Nie wiem jak to jest, był na erasmusie to w wynajmowanym mieszkaniu sprzątał bez przerwy, potrafił zadbać o porządek, współlokatorów ochrzaniał, jak nabrudzili, a w domu [emoji14]ala:.
O kurcze,też bym się wsciekła
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora