Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lakiery hybrydowe cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 17:50   #219
julka29111
Raczkowanie

Dot.: Lakiery hybrydowe cz.3

Czyli w eco takie rozprowadzanie jest normalne...;/ topem semilac zdecydowanie lepiej się malowało, myślałam że eco będzie jeszcze lepiej bo jest rzadszy, ale niestety nie :/ nie jest to aż taki wielki problem, ale jednak jeśli maluję dla kogoś to szybciej byłoby gdybym nie musiała tak bardzo uważać na to żeby nie powstały dziurki w topie.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez czuszka82 Pokaż wiadomość
a nie ubrudziłaś sobie paznokci czymś? ja tak miałam kiedyś z topem gelish- zafarbowały mi getry, na topie porobiły się nieestetyczne czarne kreski, których niczym zmyć się nie dało. Musiałam top spiłować. Z eco nie dzieje mi się kompletnie nic.

Co do neonail to pisałam ostatnio że na all wszystkie kolory i nowe i stare sa po 22,90zł czyli taniej niż na stronce neonail. Co do stoisk stacjonarnych się nie wypowiem bo a moim zadupiu takowych nie ma.
za każdym razem paznokcie są jakby brudne już malowałam kilka razy na różnych osobach. Raz są bardzo przebarwione a innym razem delikatnie jakby kolor nie jest taki żywy jak od razu po pomalowaniu...;/
tak widziałam akurat ten wpisach o lakierach za 22.90, ale ich już chyba nie ma, albo ja nie znalazłam.

Edytowane przez julka29111
Czas edycji: 2015-09-17 o 17:51
julka29111 jest offline Zgłoś do moderatora