Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-17, 18:10   #800
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
badzia a nie możesz zmienić lekarza? no sorry, ale grupa krwi to chyba na samym początku powinna być bo co wpisać w kartę ciąży? którą musisz mieć przy sobie w razie awarii? ona taka zawsze była ?
motyl Tusia zabawna rozumiem, że cieszy się na przedszkole ?
Pewnie, bardzo lubi dzieci, zwłaszcza starsze
Zobaczymy tylko jak to będzie u niej z chorobami. Póki co na pół dnia idzie, jakoś nie umiałabym jej dać na cały skoro jestem w domu.

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
Chodzisz do lekarza na nfz, czy prywatnie? Chyba powinnas pomyśleć o zmianie lekarza

no to mały będzie chodził ubrany jak zagraniczny raper
I jaką chorobę u Ciebie zdiagnozowała?

Na podstawie badania stetoskopem powiedziała,że serduszko bije i jestem zdrowa

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Motyl jak będzie chłopak to ubiorę w płaszczyk jakiegoś pluszaka i będę na niego patrzeć
Nie no cały czas liczę na dziewczynkę- mam 50 % szans

A Tusia słodka- przedszkolak jak się patrzy...

Obżarłam się gołąbkami jak bąk... Teraz leżę i nie mogę się ruszyć. Dobrze że Michaś już samoobsługowy

No kciukam za dziewuszkę

Mi się dzisiaj śniło,że urodziłam dziewczynkę, niby wcześniaka, a ważyła 4600g i była taaaką czarnula

A w ogóle to oglądałam dzisiaj od początku to 600 gram naszego szczęścia i ryczałam od początku, a na końcu to już w ogóle...jak któraś oglądała to wie dlaczego

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ona była trollem a nie prawdziwa osoba wiec sie nie liczy a nikogo innego nie kojarzę.
Kiedy Tusia do przedszkola idzie?

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Juz nie pamietam komu w koncu gratulowalam dzis poznania płci wiec jeszcze raz zbiorowe gratulacje

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

BadZia zmień lekarza, szkoda nerwow..
A co do krwi mi grupy nie kazała robic bo sprawdziła z wyników z poprzedniej ciąży. Teraz czytam ze w niektórych szpitalach chcą grupę krwi przy przyjmowaniu na poród i zastanawiam sie czy wystarczy im ta informacja z karty ciąży czy musze miec wynik badania przy sobie? Bo jak wynik to mam z USA tylko wiec pewnie nie beda respektować a szkoda mi hajsu powtarzać badanie skoro znam wynik

Od października.

O której masz jutro wizytę?Kciuki mocne

Ja w przyszły piątek, ale to jest oczekiwanie...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora