2015-09-17, 19:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
Napisane przez Marei
Do ilu lat się używa? 15kg czy 18kg to jaki wiek?
|
Blanka 5 lat waży 17 kg. Spacerówki używałam jak przeszlam na parasolke, czyli jesienią po 2 urodzinach..
Cytat:
Napisane przez fartuch
Jest tu jakaś perfekcyjna pani domu? 
Macie jakiś sposób na kamień na kabinie prysznicowej?Ratunku bo dostaje szału od tych szarych kropek  Cytryna, ocet, soda, kwasek cytrynowy nie pomaga, a o srodkach czystosci nie wspomnę. Pomocy 
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------
dostepne
|
W lidlu jest spray do czyszczenia kabin. A jeśli nie to to do łazienki spray w5. Albo cif do łazienki.
[QUOTE=mehja;52800396]
Cytat:
Napisane przez fartuch
u nas nawet gorący ocet nie działa. próbowałam wszystkiego, naprawdę  mamy bardzo twardą wodę, czajnik po kilku dniach cały w kamieniu... 
QUOTE]
a macie czajnik do filtrowania wody? u nas też twarda a odkąd mamy czajnik Dafi to nie ma kamienia w herbacie
wtedy nie miałam jeszcze neta w domu, takie czasy  wiedzę czerpałam od pediatry i gazet typu Mamo to ja.
A jajo jest bardzo zdrowe i dziecko potrzebuje go do prawidłowego rozwoju. wtedy były zalecenia żeby 3x w tygodniu dodawać do zupki żółtko
|
Ja też mam dzbanek dafi, ale filtry używam aquapur czy jakoś tak..
Cytat:
Napisane przez Marei
Mój mały ma jakby prostokącik i się zastanawiam czy to ząb czy tylko nierówności dziąsła
|
My też taki mamy, do tego lena strasznie wszystko gryzie. Ale nie myślę ze to zęby,wręcz nie chce :p
Wróciliśmy z pogrzebk z godzinke temu. Lena będzie chyba chorzystka bo jak śpiewali to i ona też. Ale malutko spała, na różańcu trochę i potem z pół mszy i teraz nie może zasnąć..
|
|
|