Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-17, 18:26   #4966
CienSkrzydla
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Byłam u gina. Przepływy ok, wód trochę mniej, rozwarcie na opuszek i szyjka "dojrzewa". Jak nie urodzę to mam przyjść w poniedziałek na kontrole i zobaczymy czy juz pójdę do szpitala czy jeszcze nie. Wolałabym urodzić sama bez wywoływania...

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Przynajmniej coś się tam dzieje a ja nadal pozamykana i nic...
Ciekawe czy pójdziesz do szpitala wcześniej niż ja

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Dalam rade bez tz polozyc dziewczynki spac
Brawoooo!!!

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Ja się witam po KTG skurcze na poziomie do 30%, kilka skoków do max 80%, ale ja i tak tego nie czuję Młody się ruszał. Zrobili mi przy okazji USG, wody w normie, główka nisko, wstawiona.
Szyjka zgładzona, rozwarcie na palec, powoli się nastawiać
Lekarz mnie tak zmacał, że jak przyszłam do domu, to zobaczyłam trochę krwi, nie wiem czy mnie zadrapał, czy naruszył czop i mnie strasznie podbrzusze boli po tym.
Dzisiaj nam robili pomiar w sali do porodów rodzinnych i się dowiedziałam, ze jest w niej klima Całkiem przyjemnie było.
Mąż mnie już pogania, że mam rodzić. Jutro mój termin z OM. A w sobotę z pierwszego USG. Zobaczymy czy mały jest terminowy

I kazała mi, uwaga, leżeć na prawym boku nie lewym. Bo mały ma plecki z prawej strony i podobno tak mu ma być wygodniej i się będzie lepiej ustawiał. A od kilku dni jest mi wygodniej na prawym i miałam wyrzuty sumienia, ze tak leżę
Ja od początku ciazy leze na prawym boku bo mi wygodniej a małemu chyba też

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
Melawen ja leżę albo na plecach albo na prawym boku. I to raczej od początku ciąży. Od kilku miesięcy jak leżę na lewym to mała zaczyna "tłuc" i wiem, że jest jej nie wygodnie.
Też mam wrażenie ze na lewym dzieciowi nie wygodnie
CienSkrzydla jest offline Zgłoś do moderatora