2015-09-17, 18:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Melduję się po genetycznym! Z Dzieciem jest ok, wszystkie wyniki w normie Chociaż mam wątpliwości, bo wiadomo, że to tylko 80% pewności. Nie muszę już leżeć, mam się po prostu oszczędzać Po krwiaku jest resztka, ale nie powinno to już zagrażać dziecku.
Ostatnio nie zaglądałam bo miałam parszywy humor. Jutro w końcu planuję poszwędać się po lumpach 
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia
Niby tak, ale ja też jestem przeciwna. Oczywiście, że wszystkiego nie można kontrolować, nie da się i nawet nie powinno, ale na tyle na ile mogę, będę unikać. Jeśli szkoła zabierze moje dziecko na burgera to trudno, włosów sobie z głowy rwać nie będę, ale sama sobotnich obiadów w maku sobie nie wyobrażam. Nie chciałabym tworzyć takich przyzwyczajeń od małego. A jak podrośnie to sam będzie decydował i droga wolna 
|
to tak jak ja. Sama uwielbiam mc jednak mojemu dziecku będę wpajać, że jedzenie w mc to "zło". Oczywiście jak pojedzie z wycieczką to spoko, wszystko jest dla ludzi, ale nie chcę by dziecię myślało, że jedzenie w mc to norma.
Cytat:
Napisane przez nina1406
mam pytanie: czy planujecie szczepić się przeciw grypie? Bo ja nigdy tego nie robiłam ale teraz tak się nad tym zastanawiam czy warto.
|
Nigdy się nie szczepiłam, a grypy nie miałam od dobrych paru lat. Wszyscy moi znajomi co po raz pierwszy się zaszczepili to ok 2 tyg później przeszli najgorszą grypę w ich życiu. Ja bym nie ryzykowała.
|
|
|