Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **
hej ja mam niezły kociołek myślałam sobie eeee trzecia klasa będę wcześnie kończyć uczyć sie tylko do matury a tu kurcze....fakultety mam do 16.30 dwa razy w tyg + ang dodatkowy dwa razy w tyg po dwie godziny i po prostu brak sił jak wróce do domu kurcze jestem takim typem że musze mieć dużo czasu na regeneracje i nie służa mi takie późne powroty ale co zrobić hmmm zwiększyć dawke kawy? ojj to dopiero drugi tydzień cienias ze mnie jak nic NO POZA TYM NIE MAM ZA BARDZO NA nic czasu i na amory też ale to lepiej- łatwiej zapomnieć
Angi76 witaj co do chłopaka o którym piszesz to ostatnio stosuje tzn już od dawna jedną sprawdzoną regułę: zająć się sobą i nie odpowiadać na zaczepki innych generalnie olać uważam że nie wszyscy muszą mnie lubić i ja tak samo nie wszystkich musze darzyć sympatią i po prostu nie narzucam swojego towarzystwa jeśli widze ze sie bede gdzieś źle czula ależ wykład no ale ogólnie to nie zwracaj uwagi taka konkluzja;D
larva no wkońcu! toksyczne związki to zuoooooo
TheCuteOne hehe wagary no no no! chociaż powiem Wam że ja bym nie mogła też tak bez przerwy chodzić do szkoły czasem dla swojego psychicznego spokoju robie sobie jeden dzień wolnego na miesiąc czy dwa i po prostu nie ide musze mieć taki dzień odpoczynku np po paru cięższych klasówkach no po prostu już tak mam
a poza tym u mnie pogoda i dziś i wczoraj super po prostu słońce achh dsłońce jak mi go brakuje trzymajcie sie;*
DsC u mnie tez już przybyło a ten dodatek z shape to płytka czy gazetka?;>
Czas edycji: 2007-09-14 o 20:44
Powód: dopisek
|