2015-09-17, 19:10
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Melduję się po genetycznym! Z Dzieciem jest ok, wszystkie wyniki w normie  Chociaż mam wątpliwości, bo wiadomo, że to tylko 80% pewności. Nie muszę już leżeć, mam się po prostu oszczędzać  Po krwiaku jest resztka, ale nie powinno to już zagrażać dziecku.
Ostatnio nie zaglądałam bo miałam parszywy humor. Jutro w końcu planuję poszwędać się po lumpach 
|
Gratuluje udanej wizyty! 
Cytat:
Napisane przez diablica071086
Witam po usg, wg pani doktor chłopak jak się patrzy  a ja wyrodna matka jestem bo mi się smutno zrobiło że jednak nie kolejna dziewczynka  wracałam z córką z wizyty i o mało nie płakałam  .
najfajniejsze że wszyscy mówili że na chłopaka wygląda ta ciąża.
Mały ma crl 10 cm i wg tego na dziś mamy 15t6d.
Pani doktor powiedziała że to między nogami to na pewno nie pępowina bo sprawdziła na przepływach.
Ale na 100% potwierdzi za 4 tyg.
Kolorujcie na niebiesko.
Ciuszki będę miała od kuzynek od strony męża więc to nie problem a mój tata dumnie zapowiedział że wnukowi wózek kupi. Wszyscy się cieszą a ja nie 
|
Moja kolezanka natomist nastawila sie z mezem na chlopczyka - mial byc pilkarz a dziewczynki nie brali pod uwage. Poplakala sie na usg, ale w koncu przyzwyczaila sie do mysli, ze to dziewczynka. A teraz jest oczkiem w glowie wszystkich. Nie przejmuj sie, nie jestes pierwsza z nastawieniem na plec. Do porodu zostalo jeszcze pare miesiecy wiec zdazysz sie przyzwyczaic i cieszyc synkiem Najwazniejsze ze wszystko z dzidzia ok 
Cytat:
Napisane przez verrerie
Gratuluje synkow i coreczek. Mnie dzisiaj kluje brzuch raz z prawej raz z lewej strony.
Poklucilam sie strasznie z mezem. Masakra z tym wszystkim 😪
|
Na pewno wszystko sie unormuje. Napiecia, nerwy, emocje, to wszystko normalne i bez ciazy, a w tej sytuacji jeszcze hormony dochodza. Moze zglos sie do ip jak bol bedzie sie utrzymywal dluzej.
|
|