Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwa kierunki studiów(1 zaoczny)-razem czy osobno?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 19:28   #8
biorka89
Przyczajenie

Dot.: Dwa kierunki studiów(1 zaoczny)-razem czy osobno?

Nie robię zaocznych z lenistwa;-)Wcześniej też studiowałam dziennie. Życie nie zawsze układa się tak, że jak się ma tylko taki kaprys to idzie się na dzienne a jak inny kaprys to na zaoczne. Też chętnie obecny kierunek studiowałabym dziennie, ale moja sytuacja zdrowotna i rodzinna mi na to nie pozwoliła.

Tak, z pewnością jak ktoś jest na dziennych to każdy przedmiot i każdy szczegół którego uczył się na danym przedmiocie ma w małym paluszku i będzie to pamiętał do końca życia;-)

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

A jeśli chodzi o moje obecne studia to najczęściej egzaminy mamy razem z dziennymi i wieczorowymi, w tym samym dniu(dzienni przychodzą na egzamin w weekend) i na tej samej sali, te same arkusze.

Uważam,że to bardzo dobre rozwiązanie. Tak powinno być wszędzie. Sprawiedliwe dla studentów wszystkich trybów.
To, że studiuję zaocznie nie oznacza, że uważam iż mogę się mniej uczyć. Wiem, że niestety niektórzy tak uważają, ale na każdych studiach są mniej i bardziej zaangażowani studenci.

Nie napisałam też,że nie pracowałam. Nie pracowałam na pełnym etacie, ale moje cv też nie jest puste;-)
biorka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując