2015-09-17, 20:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Wg mnie z pepco gorsze.
Ja robie hybryde co 2tyg. Ostatnio minelo 1.5tyg.
Ile placisz?
|
55zl
A Ty?
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
ale to normalne - pisała o tym  u nas Tatiana od 3,5 tygodnia obraca się z plecków na brzuszek i dopiero teraz zaczyna przez drugie ramię  rozmawiałam z rehabilitrantem i do 6 tygodni taka asymetria jest zupełnie normalna  ale oczywiście można zachęcać np zabawkami do obrotu przez drugie ramię 
|
Aa to spoko a u nas Alicja tylko z brzuszka na plecy z pleców to póki co tylko na boki umie z raz czy dwa jej sie udało na brzuch 
Cytat:
Napisane przez boleczka93
No ale jak jestes sklonna sposcic do 17 zl to do 15 jest roznica 2 zl. Ja tam bym wolala sprzedac odrazu i nie zastanawiac sie czy potem sie sprzeda czy nie ale to ja 
|
Ja tak samo 
Cytat:
Napisane przez Majka232
Mam 
Dam Ci namiar na fb tej laski i nr tel.
Tylko terminy 2-3tyg.
Super że pepuszek ok.
Ma prawo się targowac  ale to mjie zniechęca do sprzedaży bo zq marną kasę nie chcę sprzedawac
Tez kupię Grazie jak znajdę
Black - kciuki!
Madzixx - u nas od kilku tyg.nie ma leżenia na plecach a od razu na brzuch. Wczoraj zaczął coś kombinować w drugą stronę. Z brzucha wraca na boczek i znów na brzuch
Goczek - nie lubię ciuszków z 5-10-15. Choć mielismy bluzę i kamizelkę i super. Do tego fajny design bo tam to właściwie nic mi się nie podoba 
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------
My na spacerze. Jaki ukrop  W cueniu 28 stopni.
Nowy wóz ma pojemny kosz. Kupilam nawet 3kg karme dla psa 
|
Hehe to u nas w druga str 
Co do ciuszków to sie nie martw, mi sie udało w b.dobrej cenie sprzedać, mniej wiecej za 50%, a ze dwa po cenie zakupu
Akurat te upolowalam na wyprzedaży np kombinezon miś z h&m 
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
Jezu dziewczyny jak Was czytam to aż sie boje jak ja sie odnajde przy drugim dziecku jak trafi mi się bardziej wymagający model, bo Tatiana mnie rozpiescila chyba... Ona sama się potrafi zabawic... Tylko miejsca jej zmieniam.
Madzixx nie boisz sie, że przy drugim nam z nawiązką się odbije? 
|
Oj boje sie, boje! tez jak czasem czytam o przebojach dziewczyn to nie ogarniam nasze córcie nas rozpieściły ale miejmy nadzieje, ze kolejne dzieci sie wrodza w starsze siostry, bo takie macierzyństwo to cos cudownego 
Sylwia-współczuje popsutych słoików :/
Położyłam Ale spac o 18 i pobiegłam na hybrydki
U nas dzis pierwsza drzemka 1,5h, druga 2h10 min a trzecia 20min i to na spacerze
Ale 2h polazilysmy bo pogoda piekna w ogóle juz trzeci raz spotykam taka dziewczynę z wózkiem tam gdzie ja chodzę na spacery, usmiechnelysmy sie do siebie i następnym razem ja zagadam to moze razem będziemy chodzić Kupiłam w Rosku chusteczki pampers sensitive 12szt na promce, teraz robią tez fajne z plastikowym zapięciem ale w 6paku te ze starym sprzedają
W SP jest promka na kubki Lovi 6+ i 9+ w dwupaku za 32 zł, chyba sie opłaca ?
|
|
|