Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 20:59   #2747
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
55zl
A Ty?

Aa to spoko a u nas Alicja tylko z brzuszka na plecy z pleców to póki co tylko na boki umie z raz czy dwa jej sie udało na brzuch

Ja tak samo

Hehe to u nas w druga str

Co do ciuszków to sie nie martw, mi sie udało w b.dobrej cenie sprzedać, mniej wiecej za 50%, a ze dwa po cenie zakupu
Akurat te upolowalam na wyprzedaży np kombinezon miś z h&m

Oj boje sie, boje! tez jak czasem czytam o przebojach dziewczyn to nie ogarniam nasze córcie nas rozpieściły ale miejmy nadzieje, ze kolejne dzieci sie wrodza w starsze siostry, bo takie macierzyństwo to cos cudownego

Sylwia-współczuje popsutych słoików :/

Położyłam Ale spac o 18 i pobiegłam na hybrydki
U nas dzis pierwsza drzemka 1,5h, druga 2h10 min a trzecia 20min i to na spacerze
Ale 2h polazilysmy bo pogoda piekna w ogóle juz trzeci raz spotykam taka dziewczynę z wózkiem tam gdzie ja chodzę na spacery, usmiechnelysmy sie do siebie i następnym razem ja zagadam to moze razem będziemy chodzić Kupiłam w Rosku chusteczki pampers sensitive 12szt na promce, teraz robią tez fajne z plastikowym zapięciem ale w 6paku te ze starym sprzedają
W SP jest promka na kubki Lovi 6+ i 9+ w dwupaku za 32 zł, chyba sie opłaca ?
Ja 30zl 😃

Wlasnie wrocilam z pracy. Musialam z psem jechac. Juz w dzien widzialam ze jakas nieswoja. A teraz po kapieli pawelka wzielam ja z piwnicy a ona ledwo po schodach wlazla. Podejrzewam babeszjoze i dostala leki ale mozliwe tez ze cos zezarla bo ostanio uciekla.
Dobrze bo juz po godzinach bylo, kolega przyjechal specjalnie dla mnie.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora