2015-09-17, 21:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
tez nie wiem jak u dziewczynek pobierają mocz. w szpitalu po porodzie robili Lilce badania i pielęgniarka wzięła ją do pobrania moczu i przywiozła mi ją po minucie, że już pobrany :O
Cytat:
Napisane przez pzs1
Cześć Wam, cały dzień dziś zabiegana byłam. Rano sprzątanie przed wizytą rehabilitantki co przy małym, który nie śpi było trudne. Potem rehabilitacja, gotowanie obiadu, spacer i wyprawa do neurologa.
Powiem Wam, że po wizycie mam mieszane uczucia. Bo lekarka stwierdziła, że wzmożonego napięcia nie ma a pediatra i rehabilitantka twierdzą, że on jest spięty. Nie wiem co robić. I lekarka i rehabilitantka pokazały mi jak ćwiczyć z małym i ja po tygodniu reh. widzę różnicę. Zgłupiałam po prostu
|
może neurolog nic nie zauważył bo jest już duża poprawa? skoro sama widzisz różnicę to ja bym kontynuowała ćwiczenia 
Cytat:
Napisane przez kejtiCe
Czy tak do końca się wie, to nie jestem pewna... Zależy czy z zaufanego źródła te warzywa. Ja nie jestem jakąś fanatyczka czy coś, ale te słoiczki nie są robione z byle czego.
|
dokładnie. Siostra tż pracowała w tej branży i mówiła, że co do jakości jedzenia ze słoiczków możemy być spokojni, nie trzeba się bać, mają bardzo restrykcyjne wymogi.
kilka lat temu była afera że któraś firma (nie pamiętam która) dodawała MOM i w ten sposób spowodowała spadek zaufania ludzi również do innych firm, niesłusznie bo produkują jedzonko zgodnie z wymogami
|
|
|