|
Zadomowienie
|
Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Hmm...a ja nigdy nie robiłam tych badań  różyczkę na bank przechodziłam, a cytomegalii i toksoplazmozy nigdy nie badałam 
|
ja tez przechodzilam rozyczke,ale mimo to kazal mi zrobic.
Cytat:
Napisane przez awgusta
Hej dziewczyny
Denerwują mnie tez te pytania - kiedy będą dzieci??  
Dzieci będą wtedy, kiedy będą. O! 
|
ja zawsze odpowiadalam 9 miesiecy od zajscia.
Albo jak ktos mnie pyta kiedy sie zobaczymy to mowie nastepnym razem 
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
Tz rano walnal focha" gdzie się tak odwalilas, za ładnie wygladasz żeby samemu isc w miasto beze mnie. "  pewnie, bo mi to już nie wolno lepiej wyglądac. W sumie tylko włosy rozpuscilam i lepiej się pomalowalam. Tak to rurki i zwykla bluzka
Teraz mu glupio chyba bo napisal najpierw czy nikt mnie nie podrywa a potem jak nie odp długo to dzwonił, pow mu że zwial mi bus a on, "szkoda.,,. To idz sobie perfumy kup" :cojest"
Czemu nie....
Poszalalam dziś. Ponczochy, majtki tusz, eyeliner, maska do wlosow, lakier do paznokci, szminka, dwie bluzki, perfumy, gumki do wlosow, opaska, kolczyki. .. (mozliwe że o czymś zapomnialam) także pierwszy raz od dawna wiecej wydalam na siebie niż syna: D ale strach pomyslec ile wydalam, dobrze że stary byl nieświadomy poczynionych zakupow bo by mi nie pozwolil tak chetnie na perfumy.  i tak mu powiem pewnie że dużo mniej wydalam bo by zawału dostał. 
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------
Ps. Stary znaczy tz.: D
|
To jest fajne uczucie wyrwac sie na takie zakupy.Kiedys tak tego nie odczuwalam,ale teraz czasem zakupy pozwalaja mi sie oderwac i cieszyc sie z malych kupionych â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠e k.
Cytat:
Napisane przez moniarozbicka
Cześć, pamiętacie mnie jeszcze 
Niestety musiałam wrócić do pracy na stałe i nie mam za bardzo czasu na pisanie. I napisze Wam jeszcze, ze najgorzej to pomoc komuś w potrzebie. Ten ktoś to wykorzysta, oszuka i martw sie pózniej człowieku sam  jestem wściekła, ze tak mi wyszło ze muszę mamę ściągać do dziecka a sama do pracy wracać 
|

swiat jest strasznie zaklamany.Chcesz byc dobra dla innych,a obraca sie to przeciwko Tobie.Miedzy innymi ludzie pewnie przez to przestaja byc ufni I przyjaznie nastawieni.Teraz najczesciej kazdy chce patrzec tylko na swoj czubek nosa.
Mam nadzieje,ze uda Ci sie wszystko poukladac i bedziesz mogla odsapnac od klopotow i nieprzyjemnosci.
Cytat:
Napisane przez awgusta
A gdzie dokładnie mieszkacie teraz? Ja jestem teraz w De. Co się stało,ze Ty też musialas do pracy isc?
|
Cytat:
Napisane przez Nadi2580
także meiszkam za granicą w De.
|
jesli to nie tajemnica,to w jakiej czesci De czy miescie mieszkacie? Ja pomieszkuje w Dusseldorfie,obecnie w Katowicach,ale za jakis czas bedziemy wracac.
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
Kuba też dziś marchewke probowal, jednak się skusilam.
Kurde mine miał powalajaca. I tak memlal, widać zaskoczony był że ma taka papke w buzi, trochę mu wylatywalo jak się krzywil i miny robił a jak już połknął to tak kopał i piszczal zadowolony. No i za którąś lyzeczka już otwierał buzie jak była blisko ust ale jednak ta konsystencja mu przeszkadza
|
Fajnie jest patrzec na minke Dziecka jak pierwszy raz cos kosztuje i Mu smakuje.To spojrzenie i radosna buzka,no i wierzgajace rece i nogi.
Czarna jak tam sytuacja w gatkach??
Moze na obcym lozku armia tak Cie ostrzeli,ze blizniaki wyskocza <jezyk>
Ada zaczyna coraz bardziej ruszac..
Dlugo nic i nic i bach.Dzisiaj kladlam Ja sobie na brzuchu,Jej plecy lezaly na moim brzuchu,podnosila sie co chwile,troszke momentami przytrzymywalam Jej nozki,ale miala taka sile,zeby sie podnosic,ze czuje,ze jeszcze chwila i bedzie robic wszystko samodzielnie.
U nas dzisiaj tez upalnie.
Pobawie sie w wywolywanie,zeby bylo latwiej sie odezwac :biggrin:
Monini, Skierka, Magbes, Magdamm, Luna, Sophia, Pszczoua, Anteria, Maru, Linka,Kwitka, Santom, Cebulova,Kejthx,Linka
dajcie znac jak u Was 
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------
Cytat:
Napisane przez karola12b4
Dziewczyny poratujcie mnie.
Wczoraj bylam z Natanem na szczepieniu (szczepie ja 6w1) i to juz byla trzecia, ostatnia dawka. I nigdy nic mu sie nie dzialo. A od wczoraj w miejscu wbicia igly ma czerwona plame. Dzisiaj ta plama jest troche wieksza i ma taka grude w tym miejscu i widac ze jak go dotykam w te miejsce to mu sie nie podoba. Co robic? Do lekarza mam isc?
|
Twoja reakcja jest jak najbardziej na miejscu.
Moze poczekaj do jutra.Zobaczysz jak rano bedzie sie zachowywal.Wydaje mi sie,ze moze babka zle Mu wbila,moze za mocno wstrzyknela albo poprostu tym razem tak zareagowal.Mi ogolnie babka czesto mowi,ze moze byc czerwone i lekko twarde.Jakby dzialo sie to przez dluzszy czas,to wiadomo do lekarza.
Kurcze musze to napisac wizaz ostatnio juz przegina z tym reklamami
Czas edycji: 2015-09-17 o 21:26
|