2015-09-17, 20:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
dzięki dziewczyny  . Ona przy Mężu jest idealną mamusią. Jak mu mówię, że mi przykro, że się mnie czepia itp to rzadko Mąż coś robi z tym (bo przecie idealna mamunia). Jeśli jest świadkiem na tzw własne oczy to wiadomo- reaguje, staje za mną murem. Ale czasem jak mu opowiadam to jest na zasadzie "a nie przejmuj się/ a czepiasz się". Może i jestem przewrażliwiona, ale kurde no.
Jej córka będąc w ciązy z drugim dzieckiem przytyła 20 kg. Także nie wiem, ja chyba ze 30 powinnam przybrać? 
|
Musisz nauczyć się ją ignorować. Pewnie chciałaby jak najlepiej dla swojego wnuka ale musisz jej jasno dać do zrozumienia, że Ty jesteś jego mamą i sama wiesz co jest dla niego najlepsze! Czasy się zmieniły i tak jak ona zaczyna się teraz odmładzać, tak Ty masz prawo stosować się do nowych zaleceń lekarzy, położnych, znajomych, a nie postępować tak jak ona by to zrobiła 30 lat temu 
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------
Namówiłam męża na woombie, na początek wystarczy nam prześcieradło i właśnie to "cudo".
Głowa mi pęka idę spać.. Dobranoc Piękne Kobietki!! Kolorowych snów!!
|
|
|