Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-17, 20:35   #3068
_emma
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny . Ona przy Mężu jest idealną mamusią. Jak mu mówię, że mi przykro, że się mnie czepia itp to rzadko Mąż coś robi z tym (bo przecie idealna mamunia). Jeśli jest świadkiem na tzw własne oczy to wiadomo- reaguje, staje za mną murem. Ale czasem jak mu opowiadam to jest na zasadzie "a nie przejmuj się/ a czepiasz się". Może i jestem przewrażliwiona, ale kurde no.
Jej córka będąc w ciązy z drugim dzieckiem przytyła 20 kg. Także nie wiem, ja chyba ze 30 powinnam przybrać?
Musisz nauczyć się ją ignorować. Pewnie chciałaby jak najlepiej dla swojego wnuka ale musisz jej jasno dać do zrozumienia, że Ty jesteś jego mamą i sama wiesz co jest dla niego najlepsze! Czasy się zmieniły i tak jak ona zaczyna się teraz odmładzać, tak Ty masz prawo stosować się do nowych zaleceń lekarzy, położnych, znajomych, a nie postępować tak jak ona by to zrobiła 30 lat temu

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Namówiłam męża na woombie, na początek wystarczy nam prześcieradło i właśnie to "cudo".
Głowa mi pęka idę spać.. Dobranoc Piękne Kobietki!! Kolorowych snów!!