Zdrówka kochana! Ja juz czuje sie rewelacyjnie a 2 dni temu bylo kiepsko wiec i mam nadzieje, ze i Ciebie odpusci szybko!
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------
wlasnie ostatnio tez mi ktos mowil o swoim bracie ktory ma ciemne wlosy a jak byl w podstawowce to jeszce blondyn byl

ciekawe
moi rodzice oboje ciemne wlosy a moja siostra blondyneczka i to taka mega jasna. ale dziadek tez byl blond to pewnie po nim

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------
Grunt ze cali i zdrowi na miejsce

bawcie sie dobrze

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------
moze popatrz na znanylekarz.pl ? tak mozna duzo opini poczytac

ja mialam na poczatku badanie na samolocie (7 tydzien) a od tamtej pory tez mnie nie bada. w usa badali mnie tylko po 38 tygodniu skonczonym. w sumie mi to nie przeszkadza, to badanie nie nalezy do moich ulubionych
tutaj jeszcze sprawdza mi na usg szyjke za kazdym razem czy trzyma
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------
dostałam wlasnie kilka delikatncyh kopow po calym dniu ciszy. ufff

od razu lepiej i mozna isc spac

tz zapomnial zgasic lampki w aucie i sie rozladowal a jutro ma wyjazd.. naladowal juz akumulator teraz jezdzi po calym krakowie zeby wytrzymalo auto do rana

takze mam wieczor w pojedynke